marjut_brunila_immu_ja_torninvartijat

Marjut Brunila: Immu ja torninvartijat

Viikon kirjamme on lasten seikkailukirja, Marjut Brunilan Immu ja torninvartijat. Seikkailujuonen ohella kirja kertoo mm. ystävyyden merkityksestä. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Marjut Brunila on kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja. Immu ja torninvartijat on hänen esikoisteoksensa.

Kouluikäisten seikkailuromaani kertoo 11-vuotiaasta Ilmarista, joka löytää Littoistenjärven rannasta salaperäisen pullopostin. Myöhemmin hän tapaa Littoisten Verkatehtaalla salaseuraan kuuluvat Lukaksen, Lotan ja Nikon sekä koiran. Kun Ilmari todistaa rohkeutensa, hän pääsee salaseuran eli Klaanin jäseneksi. Näin Ilmarista tulee Immu. Alkaa seikkailu, jonka tiimellyksesä käsitellään myös suuria teemoja: erilaisuutta, yksinäisyyttä ja ystävyyttä, suvaitsevuutta.

Turun Seutusanomien haastattelussa Brunila kertoo suunnitelleensa teoksesta mahdollisimman helppolukuisen. Näin hän kertoo kirjansa vakavammasta puolesta:

– Ilmari on vaikean paikan edessä, kun hänen perheensä päättää muuttaa Varissuolta Littoisiin. Edelliseen asuinympäristöön jäävät tuttu koulu ja kaverit. Uudessa paikassa hän kohtaa yksinäisyyttä ja etsii uutta kaveripiiriä, jonka kanssa viettää aikaa.

Lue koko haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Marjut Brunilan teos Immu ja torninvartijat (Myllylahti 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 10,50 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 19 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Immu ja torninvartijat -teoksen on julkaissut Myllylahti-kustantamo, jonka toimitusjohtaja Lassi Junkkarinen on myös Lukulampun osaomistaja. Lukulampun toimittaja ja osaomistaja Jenni Saarilahti tekee freelancerina töitä Myllylahdelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.