marjatta_kurenniemi_toivoisin_etta_asuisin_kuussa

Marjatta Kurenniemi: Toivoisin että asuisin kuussa

Viikon äänikirjamme on Marjatta Kurenniemen Toivoisin että asuisin kuussa – Marjatta Kurenniemen satuja ja runoja. Juuri julkaistu teos on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Marjatta Kurenniemen syntymästä tuli kuluneeksi sata vuotta tällä viikolla. Kurenniemi tunnetaan esimerkiksi Onneli ja Anneli -kirjoista sekä Oli ennen Onnimanni– ja Kuinka-Kum-Maa on kaikkialla -saturomaaneista – mutta tuotteliaan ja monipuolisen kirjailijan tuotanto kattaa paljon muutakin. Tutustu Marjatta Kurenniemen esittelyyn Wikipediassa.

Kokoelma alkaa Sadulla pöyhkeästä voikukasta. Toivoisin että asuisin kuussa -kirjaan on koottu kattava otos Marjatta Kurenniemen satuja ja loruja: hauskoja, oivaltavia, nostalgisia, aikuistakin viihdyttäviä. Painetussa teoksessa on Sanna Manderin kuvitus.

Satu Rämö on lukenut Toivoisin että asuisin kuussa -kokoelman ja kirjoittaa siitä Salamatkustaja-blogissaan: ”Kurenniemen saduissa taikuus ja tavallisuus kohtaavat kuin se olisi maailman luonnollisin asia. Jokaisesta tarinasta huokuu usko parempaan tulevaisuuteen, ennakkoluulottomuuteen, avarakatseisuuteen ja hauskanpidon tärkeyteen.” Lue koko blogikirjoitus.

Tutustu Kurenniemi100-sivustoon, josta löytyy muun muassa kiinnostavia tapahtumavinkkejä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Marjatta Kurenniemen Toivoisin että asuisin kuussa – Marjatta Kurenniemen satuja ja runoja (WSOY 2018) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 31.5.2018 saakka. Kirjan pituus on 2 h 32 min, lukija on Kaisa Happonen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.