marjatta_kurenniemi_onneli_anneli_ja_salaperäinen_muukalainen

Marjatta Kurenniemi: Onneli, Anneli ja orpolapset sekä Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen

Tällä viikolla viikon äänikirjana esitellään Marjatta Kurenniemen lastenklassikko Onneli, Anneli ja orpolapset. Kirjaan perustava elokuva, Onnelli, Anneli ja salaperäinen muukalainen, saa pian ensi-iltansa. Kirjasta on tehty kuvitettu elokuvakirja. Tutustu teoksiin!

 

Marjatta Kurenniemen Onneli ja Anneli ovat ilahduttaneet pieniä ja isojakin ystäviään jo vuodesta 1966. Silloin ilmestyi tarina Onnelin ja Annelin talo, hieman jännittäväkin kertomus ystävyydestä ja siitä, miltä tuntuu, kun saa jakaa lapsille suunnitellun talon parhaan ystävän kanssa.

Onnelin ja Annelin seikkailuista on tehty kolme elokuvaa. Onneli ja Anneli sai ensi-iltansa vuonna 2014, Onnelin ja Annelin talvi 2015. Pian elokuvateattereihin tuleva Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen perustuu kirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset.

Tässä kirjassa Onnelin ja Annelin naapuriin Ruusukujalle rakennetaan orpokoti: tyly rakennus, jonka tontti on aidattu ja piha asvaltoitu. Kahtakymmentä harmaisiin puettua orpolasta johtaa tiukka kurinpitäjä Minna Pinna. Onneli, Anneli, peukaloiskokoiset Vaaksanheimot ja muut Ruusukujan asukkaat päättävät puuttua tilanteeseen, kun Pekki-poika karkaa orpokodista ja kertoo, millaista siellä on.

Elokuva Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen saa ensi-iltansa 27.1.2017. Katso traileri:

 

 

Kirjoista ja etenkin Onneli ja Anneli -elokuvista saa tietoa Onneli ja Anneli -sivustolta, jonka kautta voi myös lähettää postia Onnelille ja Annelille. Tutustu sivustoon. Marjatta Kurenniemestä kertoo Wikipedia.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Marjatta Kurenniemen Onneli ja Anneli -teoksia on saatavana äänikirjoina, e-kirjoina ja painettuina teoksina.

Äänikirja Onneli, Anneli ja orpolapset (WSOY 2016) maksaa 11,90 € Elisa Kirjassa; 31.1.2017 saakka kirja on saatavana etuhintaan 4,90 €. Äänikirjan pituus on 2 h 21 min, lukija on Annu Valonen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

Kaikki Elisa Kirjan e- tai äänikirjoina löytyvät Onneli ja Anneli -teokset löydät täältä.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi.

Painettu kirja Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (WSOY 2016) maksaa 18,50 € Lukulampun kaupassa. Teos kertoo orpolapsitarinan kuvien kera: kirjassa on runsas valokuvaliite leffaotoksineen. Tutustu ja osta täällä.  Tutustu myös muuhun Lukulampun kaupassa olevaan Marjatta Kurenniemen tuotantoon.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

2 comments

  1. Mitä kuulu pekki minun mielestäni onneli Anneli urho meillä Minna Selkäsauna pinna pidetty väärin rumasti sanottu pekki tuossa vaiheessa lopettaa syrjinnän kielto tellä on onneli Anneli itku kirjasta hurho jakusvasti terveisin Anni

  2. Mitä kuulu pekki minulla heikko Minna pinna pentujen on onneli Anneli itku kirjasta on minulla ihastunut urho se on sillä heikko mutta pääsen vapaasti pois kaikki ulos urheilu minä asia sinulle pekki minun poika urho lopettaa läin nimessä pidetty väärin rumasti sanottu kuin koskaan aikaisemmin katsottuja ilmoituksia ilmaiseksi tavalla terveisin Anni Tervetuloa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.