Kuvapohja_800_415_viikonkirja_korhonen

Marja Korhonen: Häivähdyksiä – erityinen elämäni

Viikon kirjamme on Marja Korhosen Häivähdyksiä – erityinen elämäni. Kirja on kirjoitettu otsahiirellä, kirjain kerrallaan. Lue kirjan lukunäyte Elisa Kirjassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Marja Korhonen oli 42-vuotias, kun hän sai aivorunkotukoksen. Hoitovirheen seurauksena oli neliraajahalvaus ja puhekyvyn menetys. Korhonen oli ollut erityisopettaja, aktiiviurheilija ja perheenäiti – halvauksen seurauksena hänen koko elämänsä muuttui. Kuntoutus alkoi silmien liikkeitä käyttämällä.

Katso kirjan traileri:

 

 

Marja Korhosen tarinasta kerrottiin myös Ylen Akuutti-ohjelmassa.  ”Aina kun menettää jotain, tulee paljon tilalle. En halua ajatella elämän menetyksiä vaan yritän kääntää ne voitoiksi, Marja kertoo elämänasenteestaan.” 15.10.2014 lähetetyn ohjelman voi katsoa täällä.

Myös Helsingin Sanomat on haastatellut Korhosta tämän kokemuksista. ”Kaikki eivät voi siitä tykätä, koska siinä on hyvin ankariakin ajatuksiani siltä ajalta, kun minua ei noteerattu sairaalassa mitenkään, kun en pystynyt puhumaan.”

 

Korhonen_kansi

 

 

Kirjasta sanottua

 

Vahva nainen, valtavan vahva, sisukas nainen tämä Saarijärven Marja, kuin Paavo – meille kaikille uskoa antava, toivoa jakava: ei niin pahaa hallaa ettei poutapäiviä edessä!Kirjavinkit

Häivähdyksiä on hieno kirja. Itkin ja hymyilin sen seurassa.Kirjasähkökäyrä-blogi

Vaikka Häivähdyksiä olisikin kaivannut siellä täällä kustannustoimittajan punakynää ja karsintaa, jää siitä päällimmäisenä mieleen elämänvoiman, huumorin, sinnikkyyden ja toivon vahvuus. Lukukausi-blogi

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Osta kovakantisena tai e-kirjana

 

Marja Korhosen teos Häivähdyksiä – erityinen elämäni on saatavana kovakantisena painettuna kirjana Lukulampun kaupasta hintaan 25,40 €. Toimitus on ilmainen. Tutustu ja osta painettu kirja täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi Oy:n kanssa.

Häivähdyksiä – erityinen elämäni on ilmestynyt myös e-kirjana ja maksaa Elisa Kirjalla 18,90 €.  Tutustu ja tilaa täällä. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Marja Korhosen kirjan Häivähdyksiä – erityinen elämäni on julkaissut Myllylahti-kustantamo, jonka toimitusjohtaja Lassi Junkkarinen on myös Lukulampun osaomistaja. Lue lisää Lukulampun tiimiesittelystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.