maria_veitola_veitola

Maria Veitola: Veitola

Viikon kirjamme on media-ammattilainen Maria Veitolan omaelämäkerta Veitola. Uutuusteos on saatavana Veitolan itsensä lukemana äänikirjana, e-kirjana sekä painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku alku veloituksetta.

 

”Kommentoin itseäni ja vaiheitani 45-vuotiaan näkökulmasta. Olen niin avoin ja rohkea kuin suinkin kykenen. Tässä on tietysti sellanen pelko, että nää elämän tragediat, hauraat ja surulliset hetket, viihteellistetään ja niistä tehdään raflaavia otsikoita muiden tarpeisiin. Sitä en haluais kokea. Tämä ei ole paljastuskirja. Kirjoitan itsestäni ja elämästäni sellaisena kuin ne on. Tää on mun tähänastinen matkani minuksi. Nuori ihminen kasvaa aikuiseksi.” (kirjan esipuheesta)

 

Maria Veitola on hyvin tiedetty, mutta ei niin hyvin tunnettu. Kirjassaan Veitola hän kertoo avoimesti oman tarinansa ja jakaa ajatuksiaan eri aiheista: nuoruudesta, päihteistä, urasta, terveydestä ja perheen perustamisesta, muun muassa.

Kirja sisältää aiemmin julkaistuja kirjoituksia ja uusia pohdintoja. Omien kokemustensa kautta Veitola haluaa antaa myös tukea lukijoille, etenkin nuorille naisille: helppoa ei aina ole, mutta kaikki on mahdollista. Kirjan esittelyssä sanotaan, että Veitolan tarkoitus on olla vähän kuin isosisko, luotettava ja kokenut ystävä.

Tutustu Maria Weitolan esittelyyn Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Maria Veitolan Veitola (Johnny Kniga 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 21,90 €. Kirjan pituus on 7 h 24 min, lukija on Maria Veitola. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella e-kirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.