malin_persson_giolito_suurin_kaikista

Malin Persson Giolito: Suurin kaikista

Viikon kirjamme on ruotsalaisen Malin Persson Gioliton rikosromaani Suurin kaikista. Se kertoo ”hyvän perheen” tytöstä Majasta, jota syytetään kouluampumisesta. Teos on saatavana painettuna ja e-kirjana.

 

Ilma on ruudinsavusta hämärän harmaa. Kaikki on ammuttu, paitsi minä. Minulla ei ole edes mustelmaa.

Malin Persson Giolito on juristi ja rikoskirjailija. Vuoden 2016 parhaana ruotsalaisena rikosromaanina palkittu Suurin kaikista seuraa lukioikäisen Majan oikeudenkäyntiä tämän omasta näkökulmasta. Maja on ainoa kouluampumisesta vahingoittumatta selvinnyt, mutta onko hän syyllinen? Miltä tuntuu olla melkein vuosi vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä? Majan tarina paljastuu vähä vähältä ja matkan varrella lukija samaistuu häneen tahtomattaankin.

Suurin kaikista -teosta on kiitetty paitsi intensiivisestä tarinasta myös hallituista lauseista. Teos onkin napakka ja koukuttava.

Persson Giolito on ajankohtainen kirjailija, sillä hän saapuu toukokuussa Suomeen Helsinki Lit -festivaaleille.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Malin Persson Gioliton Suurin kaikista (Störst av allt, WSOY / Johnny Kniga 2017, suom. Tarja Lipponen) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Painetun kirjan hinta on 26,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Myös e-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.