magdalena_hai_kolmas_sisar

Magdalena Hai: Kolmas sisar – Royaumen aikakirjat I

Viikon äänikirjamme on Magdalena Hain lastenkirja Kolmas sisar – Royaumen aikakirjat I. Se on ehdolla Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon 2018 saajaksi. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

Onko uusi suurnoita syntynyt? Onko noitien maailma muuttumassa?

Magdalena Hain Kolmas sisar – Royaumen aikakirjat I on mangahenkinen, koukuttava ja mielikuvituksellinen kertomus noitien fantasiamaailmasta, joka on muuttumassa. Tuhat vuotta sitten on tapahtunut jotain, joka vaikuttaa vielä tähän päivään…

Magdalena Hain sujuva kerronta vetoaa myös aikuiseen lukijaan. Fantasiatarinasta hahmottuu myös tasoja, jotka puhuttelevat kaikenikäisiä. Aamulehti kirjoittaa arvioissaan esimerkiksi siitä, miten panseksuaalisuus ja joustava perheen käsite näkyvät teoksessa. Ote arviosta: ”Enemmän kuin pelkästä seksuaalisuuden murroksesta Kolmas sisar kertoo uudenlaisesta tavasta määritellä perhe. Royaumessa sielusisaruus on verisukulaisuutta tärkeämpää.” Lue koko arvio.

Kirsin kirjanurkka -blogi esittelee perusteellisesti Kolmannen sisaren teemoja ja tyyliä, kuten lukuisia intertekstuaalisia viittauksia ja monenlaisia hahmoja. Ote kirjoituksesta: ”Hain luoma maailma on moniulotteinen ja mielikuvituksellisen sokkeloinen. Työ on tehty huolella. Lukija pääsee aistimaan monenlaisia tunnelmia ja tiloja kirjan matkassa. Henkilögalleria on laaja (sen hallintaa helpottaa onneksi lopusta löytyvä henkilöluettelo) ja ilahduttavan monipuolinen. Lyceum toimii jonkinlaisena intergalaktisena turvapaikkana, joten sen henkilökunta ja opiskelijat ovat riemastuttava joukko. Keijut, maahiset ja vetehiset asustavat sulassa sovussa vieläkin kummallisempien otusten kanssa.” Lue koko blogiarvio.

Lue Lukulampussa aiemmin ilmestynyt haastattelu Mitä luet, Magdalena Hai?
Tutustu Magdalena Hain kirjailijasivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Magdalena Hain Kolmas sisar – Royaumen aikakirjat I on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 2.12.2018 saakka. Kirjan pituus on 21 t 22 min, lukija on Elisa Salo. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 12,90 € 2.12.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.