maaret_kallio_lujasti_lempeä

Maaret Kallio: Lujasti lempeä

Viikon äänikirjamme on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti Maaret Kallion Lujasti lempeä. Teos on ilmestynyt painettuna ja e-kirjana, ja äänikirja on nyt ennakkomyynnissä. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

Maaret Kallio tunnetaan Lujasti lempeä -blogista sekä televisiotyöstä. Lujasti lempeä -kirjassaan hän haluaa haastaa pohtimaan onnellisuutta ja elämänratkaisuja.

Kirja tarjoaa vastapainoa nykypäivän elämäntaito-oppaiden tulvalle. Kirja on elämänajatteluopas, jonka avulla lukija saa kehyksiä omien pohdintojensa ja totuuksiensa löytämiseksi. Kirjassa etsitään viisasta vaativuutta, joka antaa armoa, mutta myös vastuuttaa ja osoittaa raja-aitoja ihmisenä olemiselle. Maaret Kallion tarkoitus ei ole antaa valmiita vastauksia ja vaan keinoja ratkaisujen löytämiseen.

Järjellä ja tunteella -blogissa teosta kehutaan ajatuksia herättäväksi: ”Kallion kirja auttaa mielestäni erinomaisesti pysähtymään ja pohtimaan ennen kuin pysähdys on liian raju. Kallio herättelee tekstissään paljon ajatuksia varsinkin siitä, miten oppisimme sietämään niin omaa kuin ylipäätään elämänkin keskeneräisyyttä. Ja varsinkin sitä, että olivatpa suunnitelmamme elämässä minkälaiset tahansa, yleensä aina tulee jotain, joka muuttaa niitä. Aika harva pysyy välttymään varsinkaan pienemmiltä arjen haasteilta, mutta isommiltakaan kriiseiltä.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Maaret Kallion Lujasti lempeä (WSOY 2016) on saatavana painettuna, e-kirjana ja äänikirjana.

Painetun teoksen hinta on 22,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Äänikirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Äänikirja julkaistaan 28.11.2016, mutta kirjan voi ostaa jo ennakkoon. Julkaisupäivänä ostajat saavat kirjan välittömästi kuunneltavakseen Elisa Kirja -sovelluksessa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit jo nyt kuunnella teoksen alun veloituksetta. Kirjan lukija on Maaret Kallio itse.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 16,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.