Tiimi

 

Lukulamppua tekee joukko, jota yhdistää kiinnostus kirjoihin ja kirjakeskusteluihin sekä se, että haluamme lisätä lukemisen iloa ja auttaa lukijoita löytämään kirjoja sekä kirja-aiheisia sisältöjä entistä paremmin. Haluamme koota yhteen kiinnostavaa kirjasisältöä ja kertoa kirjoista, kirjailijoista ja kirja-alasta monipuolisesti.

 

Keitä me olemme?

 

Lukulamppu sai alkunsa, kun Jenni, Salla ja Lassi tapasivat ja huomasivat kukin tahoillaan ideoineensa kirjallisuussivustoa, joka olisi sekä kirjojen lukijoita innostava että kustantamoja ja muita kirja-alan toimijoita palveleva.

Salla Brunou on hyvien kirjojen ystävä ja Sallan lukupäiväkirja -kirjablogin pitäjä. Salla arvostaa hyvää kieltä, paksuja tiiliskiviä, puhuttelevia sarjakuvia ja kotimaisen lähihistorian kuvausta. Salla toimii Lukulampussa erityisesti sisältöyhteistyön suunnittelijana, sisällöntuottajana ja ideoijana.

Lassi Junkkarinen kipparoi Myllylahti-kustantamoa ja haluaa olla viemässä Suomen kustannusalaa menestyksellisesti digiaikakauteen. Lassi lukee vapaa-ajallaan erityisesti dekkareita, elämäkertoja sekä inspiroivia bisneskirjoja.  

Jenni Saarilahti on suomen kielen maisteri, synnynnäinen lukutoukka ja viestintäalan freelancer. Jenni innostuu taidokkaasta suomen kielestä, kotimaisista klassikoista, Tove Janssonista, yleistajuisista tietokirjoista sekä varovaisesti myös runoudesta. Jenni toimii Lukulampussa erityisesti artikkelisisällön ideoijana, tuottajana ja editoijana. Freelancerina hän tekee töitä myös Lassi Junkkarisen Myllylahti-kustantamolle.

 

Ota yhteyttä!

Etsimme jatkuvasti juttuideoita  ja yhteistyökumppaneita.  Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi @ lukulamppu.fi

2 comments

  1. Hei,

    miten oman blogin saa mukaan blogilistalle? Facebookin kirjablogistikeskustelussa sanottiin että ohje löytyy sieltä missä on blogilista, mutta en löytänyt.

  2. Lukulamppu
    Author

    Hei Henna!

    Päivitämme blogilistaamme aika ajoin. Halukkaat bloggarit, kuten muutkin mahd. yhteistyökumppanit, voivat ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: toimitus(at)lukulamppu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.