lucinda-riley-keskiyon-ruusu

Lucinda Riley: Keskiyön ruusu

Keskiyön ruusu vie 1900-luvun alun Intian huikaiseviin palatseihin ja 1900-luvun lopun englantilaiselle maaseudulle. Kirja on ensimmäinen Lucinda Rileylta suomennettu teos.

 

Irlantilaissyntyisen Lucinda Rileyn Keskiyön ruusu on kansainvälinen bestseller. Siinä intialaisprinsessan hovineito kohtaa englantilaisen kartanonherran ensimmäisen maailmansodan kuohuissa. Historiallinen kahden aikatason sukutarina on kolahtanut viihteen ystäviin. Rileyn tuotanto on täynnä romantiikkaa, kiehtovia maisemia ja monimuotoisia ihmissuhteita.

 

Tutustu kirjaan

Rileyn kerrontatyyli sai minut myötäelämään kunkin hahmon vaiheita aivan kuin he olisivat tuntemiani ihmisiä.Tuntematon lukija -blogi

Lucinda Riley esittelee kirjansa Youtubessa:

 

Tutustu kirjailijaan

Fanita Lucinda Rileya Facebookissa.
Seuraa Lucinda Rileya Twitterissä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue kirjan alku

 

Lucinda Rileys Keskiyön ruusu (Bazar 2016, suomentanut Hilkka Pekkanen) saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 30,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 10,50 € Elisa Kirjassa 14.8.2016 asti (normaalisti 23,90 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.  Myös e-kirjoja voi ostaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.