lucia_berlin_siivoojan_kasikirja2_tanssia_ruusuilla_ja_muita_kertomuksia

Lucia Berlin: Siivoojan käsikirja 2 – Tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia

Viikon kirjamme on Lucia Berlinin Siivoojan käsikirja 2 – Tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia. Novellikokoelma on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku tai kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Lucia Berlinin rujonkauniit novellit ovat löytäneet lukijansa myös Suomessa. Siivojan käsikirja julkaistiin viime vuonna, ja nyt on vuorossa Siivoojan käsikirja 2 – Tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia.

Siivoojan käsikirjan toisessa osassa on 18 novellia, jotka kertovat tapahtumista ja elämänkohtaloista laidasta laitaan. Teosta on esitelty Maailman kirjat -sivustolla. Ote arviosta: ”Berlinin teksti on rehellistä ja paljasta sekä täynnä tarkkoja havaintoja elämästä. Hänellä on taito kirjoittaa elämän synkistä asioista, niin ettei lukiessa itse joudu synkkyyden valtaan. Berlin ei kaunistele eikä kauhistele. Hän osaa löytää elämisen ilon pimeydenkin keskellä.” Lue koko arvio.

”Omasta värikkäästä elämänkokemuksestaan ammentaen Berlin loihtii näkymiä todellisuuksiin, joiden osaksi lukija sulautuu”, kirjoittaa taas Kirjaluotsi-bloggari. Hän kertoo, että synkeistä aiheista huolimatta Berlinin novellit saavat hykertelemään onnesta. Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Lucia Berlinin Siivoojan käsikirja 2 – Tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia (A Manual for Cleaning Women: Selected Stories, Aula & Co 2018, suom. Kristiina Drews) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 10,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus 9 t 42 min, lukija on Karoliina Kudjoi. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.