liisa_väisänen_kaikki_italiani

Liisa Väisänen: Kaikki Italiani – maa josta on moneksi

Viikon kirjamme on Liisa Väisäsen Kaikki Italiani – maa josta on moneksi . Italian ystävän toivekirja tutustuttaa saapasmaan maakuntiin muun muassa ruokakulttuurin kautta. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Liisa Väisäsen Kaikki Italiani – maa josta on moneksi pujahtaa kiehtoville sivukujille ja syrjäisempiinkin kaupunkeihin. Teos antaa vinkkejä Italian-matkalle ja sen tarinoiden parissa viihtyy myös kulttuurinnälkäinen nojatuolimatkailija.

Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Tutustu Väisäsen kotisivuihin ja muihinkin tietokirjoihin.

Kaikki Italiani -teoksesta kerrotaan Merimente-blogissa: ”Jo ensimmäiset 30 sivua luettuani olen tikahtua uteliaisuudesta, sillä kirja sisältää niin paljon mielenkiintoista tietoa ja tarinoita – ja olemme vasta teoksen ensimmäisessä etapissa eli Venetsiassa.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Liisa Väisäsen Kaikki Italiani – matkalla maassa josta on moneksi (Kirjapaja 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 22,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.