libby_page_pinnalla_pysymisen_taito

Libby Page: Pinnalla pysymisen taito

Viikon äänikirjamme on kesäinen hyvän mielen romaani ystävyydestä. Libby Pagen Pinnalla pysymisen taito on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

Libby Pagen romaanissa Pinnalla pysymisen taito 26-vuotias Kate ja 86-vuotias Rosemary yhdistävät voimansa: paikallinen maauimala on pelastettava sulkemiselta. Maauimalan ja maailman muuttumisen lisäksi teos kertoo naisten ystävyydestä, jota suuri ikäero ei häiritse.

Pinnalla pysymisen taito on nuoren lontoolaisen Libby Pagen esikoisromaani. Kirjaa on kutsuttu sydämeenkäyväksi hyvän mielen romaaniksi. Se löytyy Me naiset -lehden kesäsuosituslistalta muun muassa Lontoo-kuvauksensa takia.  ”Kirja on kaikkea mitä kesäiseltä viihderomaanilta kaipaa: romantiikkaa, ystävyyttä, ihania slice of life -hetkiä. Rosemaryn ja Katen ystävyys tuo kirjaan myös hiukan feministisiä vivahteita – -”, kirjoittaa Bookish tea party -bloggari. Lue koko blogiarvio.

Tutustu Libby Pagen kirjailijasivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Libby Pagen Pinnalla pysymisen taito (The Lido, Otava 2018, suom. Natasha Vilokkinen) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 12,90 € 12.8.2018 saakka. Teoksen pituus on 10 t 49 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 12.8.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.