moriarty_hyvä_aviomies

Liane Moriarty: Hyvä aviomies

Viikon äänikirjamme on Liane Moriartyn teos Hyvä aviomies. Fiksu ja viihdyttävä ihmissuhderomaani on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta ja tutustu myös muuhun Moriartyn tuotantoon.

 

Liane Moriarty on australialainen kirjailija. Hän on julkaissut aikuistenromaaneja ja lastenkirjoja.

Hyvä aviomies kertoo, miten perheenäidin elämä järkkyy yhden kirjeen takia. Äiti, Cecilia, löytää kirjeen. ”Avattava vasta kuoltuani ”, hänen miehensä on raapustanut kuoreen. Uteliaisuus voittaa ja Cecilia lukee miehensä viestin. Aika pysähtyy. Kirjeessä John-Paul tunnustaa tehneensä jotain kauheaa. Niin kauheaa, että asian paljastuminen tuhoaisi paitsi Cecilian perheen, myös monen muun ihmisen elämän.

Kirjan pauloissa -bloggari kertoo koukuttuneensa kirjaan: ”Minulta kesti tovin keksiä, miten perheet liittyvät toisiinsa ja tarinaan. Mutta kun se tapahtui, en voinut enää laskea kirjaa käsistäni, vaan tarina koukutti todella. Paitsi jännittävän juonen Hyvä aviomies sisältää vakavampaakin pohdintaa fiktion keinoin: millainen on hyvä ihminen ja paha ihminen ja mikä erottaa toisen toisesta; millaisia salaisuuksia meillä kaikilla on, – -” Lue koko blogiarvio. Myös Kirsin kirjanurkassa kehutaan teosta: ”Vakavasta pohjavireestä huolimatta Hyvä aviomies on kepeää, jopa hauskaa luettavaa. Moriarty tekee napakoita ja huvittavia huomioita arjesta ja ihmissuhteista.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Liane Moriartyn esittelyyn Wikipediassa. Moriartyn kirjoja ja niiden vastaanottoa on esitelty myös kirjailijan omalla verkkosivustolla.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Liane Moriartyn teos Hyvä aviomies (The Husband’s Secret, äänikirja WSOY 2017, suom. Helene Bützow) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 11 h 57 min, lukija on Meri Nenonen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Ääni- ja -e-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 9,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Samalla voit tutustua myös muuhun Moriartyn tuotantoon. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.