leeni_peltonen_valvomo

Leeni Peltonen: Valvomo – Kuinka uneton oppi nukkumaan

Nukutko huonosti? Leeni Peltonen kertoo kirjassaan Valvomo – Kuinka uneton oppi nukkumaan omakohtaisesti univaikeuksista ja niiden voittamisesta. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

Valvomo – Kuinka uneton oppi nukkumaan -tietokirjassa Leeni Peltonen kertoo, miltä unettomuus tuntuu ja kokeilee erilaisia keinoja sen hoitoon. Peltosen omakohtaisten kokemusten lisäksi teoksessa on asiantuntijoiden uusin tieto unettomuuden syistä, seurauksista ja hoidoista. Kirja tarjoaa unettomille vertaistukea ja lohdun: unettomuuteen voi saada apua.

”Jos murehtii ja huolehtii asioita liikaa yöllä, niin ei pysty tietenkään nukkumaan. Omaa ajattelua voi muuttaa. Siihen on olemassa harjoituksia”, Peltonen kertoo mtv.fi-sivuston haastattelussa. Lue koko haastattelu.

Pihin naisen elämää -bloggari kertoo, millaisia muutoksia kirjan lukeminen aiheutti hänen elämässään. Lue bloggaus. Leeni Peltonen on ollut mukana perustamassa Unitaito-sivustoa. Tutustu sivustoon.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Leeni Peltosen Valvomo – Kuinka uneton oppi nukkumaan (e-kirja Otava 2015, painettu teos Otava 2016) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 10,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 31.1.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. E-kirjoja voi antaa itselle tai ostaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 28,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.