Leena Lehtolainen äänikirjat

Leena Lehtolaisen Maria Kallio -dekkarit äänikirjoina ja e-kirjoina

Viikon äänikirjavalintamme kohdistuu kokonaiseen kirjasarjaan: Leena Lehtolaisen suosittuihin Maria Kallio -dekkareihin. Sarjan osat ovat saatavina Elisa Kirjasta etuhintaan 3,90 €/kpl aina 2.8.2015 asti sekä äänikirjoina että e-kirjoina. Kuuntele otteita äänikirjoista tai lue e-kirjojen lukunäytteitä. Kaikki Maria Kallio -kirjat ovat ilmestyneet e-kirjoina, suurin osa myös äänikirjoina.

 

Räväkkä punapää, viskin ystävä Maria Kallio oli oikeutetusti mukana, kun listasimme viime viikolla kotimaisten dekkarihahmojen kärjen. Leena Lehtolaisen luomalla Maria Kalliolla on paljon lukijaystäviä, jotka ovat seuranneet hänen elämäänsä vuosien ajan niin poliisina työelämässä kuin parisuhde- ja perhe-elämän osalta.

Elämänmakuiset ja sujuvasti kirjoitetut Maria Kallio -dekkarit ovat hauskaa luettavaa ja kuunneltavaa erityisesti pääkaupunkiseutulaisille ja eritoten espoolaisille, tai toisaalta kaikille sellaisille lukijoille, jotka sijoittavat lukemansa teokset mielellään kartalle. Maria Kallio -kirjojen myötä tulevat tutuksi muun muassa Espoon Kilon poliisilaitos, Tapiolan seutu ja Henttaan pientaloalue, välillä piipahdetaan Matinkylässä ja Nuuksiossa, Kirkkonummellakin. Ota äänikirja mukana ja lähde Maria Kallion kulmille – jos uskallat.

 

Ensimmäisestä murhasta Rautakolmioon

 

Maria Kallion tarina alkaa teoksesta Ensimmäinen murhani (1993). Siinä opiskelijakuoron railakkaat harjoitukset helsinkiläishuvilalla katkeavat, kun ykkösbasso löydetään rantavedestä kuolleena. Tapaus on näytön paikka Maria Kalliolle, jonka uraa rikososaston ylikonstaapelina rasittaa se, että hän on sekä nuori että nainen – ja vielä punatukkainen! Kuoron hilpeän julkisivun takaa löytyy katkeria intohimoja, eikä niiden penkomista helpota havainto, että joukossa on Marian vanhoja kavereita. Lue kirjan alku täällä. Ensimmäinen murhani ei ole ilmestynyt äänikirjana.

Kallio-sarjaa voi seurata 12 osan verran. Viimeinen osa, Rautakolmio, palaa taas rantamaisemiin, mutta tällä kertaa Inkoon vesille. Sunnuntaikalastaja kohtaa karmean näyn Haraholmin saaren rannassa, kun hän löytää kaksi muoviin käärittyä ruumista. Kun miespuolisen uhrin henkilöllisyys selviää, joutuu Maria kohtaamaan menneisyyden, jonka hän on koettanut unohtaa. Edes Marian perhe ei ole turvassa. Kuka lopulta selviää hengissä kotisatamaan asti?

Lisää tietoa Maria Kallio -kirjasarjasta sekä sen pohjalta tehdystä tv-sarjasta saat mm. Wikipediasta. Tutustu myös Leena Lehtolaisen kirjailijasivustoon.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele tai lue

 

Kaikki Leena Lehtolaisen Maria Kallio -teokset ovat nyt siis tarjouksessa Elisa Kirjassa hintaan 3,90 €/osa. Normaalihinta on 11,90 €/osa.

Äänikirjoina ovat saatavana seuraaavat teokset. Kunkin kohdalta löytyy Näyte-kohta, jonka kautta voit kuunnella äänikirjan alun. Kuparisydän-teoksen näyteluku on kuunneltavissa ja ladattavissa ilmaiseksi.

Maria Kallio -äänikirjat:

Harmin paikka
Kuparisydän
Luminainen
Kuolemanspiraali
Ennen lähtöä
Rivo satakieli
Veren vimma
Minne tytöt kadonneet
Rautakolmio

Tutustu myös Maria Kallio -e-kirjoihin. Kunkin kohdalta löytyy Selaa kirjaa -painike, jonka kautta voi lukea kirjan alun. E-kirjoja voi antaa myös lahjaksi!

Maria Kallio -e-kirjat:

Ensimmäinen murhani
Harmin paikka
Kuparisydän
Luminainen
Kuolemanspiraali
Tuulen puolella
Ennen lähtöä
Veren vimma
Rivo satakieli
Väärän jäljillä
Minne tytöt kadonneet
Rautakolmio

Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Mitä luet? -juttusarjamme on kesätauolla. Esittelemme sen ajan joka maanantai Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: tiedossa on poimintoja niin uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.