leena_lehtolainen_viattomuuden_loppu

Leena Lehtolainen: Viattomuuden loppu

Viikon äänikirjamme on kirjasyksyn 2017 uutuus, Leena Lehtolaisen Maria Kallio -dekkari Viattomuuden loppu. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana sekä painettuna. Kuuntele äänikirjan alku.

 

Leena Lehtolainen ei esittelyjä kaipaa. Konkaridekkaristi on kertonut itsestään ja urastaan Ylen haastattelussa. Siinä hän puhuu myös lukemisesta:

– Minulla on muutamia sellaisia kirjoja, jotka ovat kuin hyviä ystäviä, niihin voi nojata ja turvata. Jos kirjani pystyvät antamaan samankaltaisen tunteen jollekin lukijalleni, niin se on hienoa. Se on yksi syy, miksi kirjoitan.

Lue koko haastattelu.

Myös Leena Lehtolaisen sankaritar Maria Kallio on monelle Lehtolaisen lukijalle kuin hyvä ja tuttu ystävä. Uudessa teoksessa Viattomuuden loppu Kallio saa ratkottavakseen seksuaalirikollisen surmatapauksen. Vaikeita teemoja käsittelevä romaani pohtii erityisesti nuorten miesten seksuaalisuutta ja sitä, voiko hyväksikäytöstä toipua. Entä miten internet vaikuttaa ihmisten yksityisyyteen?

Aamulehden arviossa Viattomuuden loppu –teosta, tai ainakin Maria Kalliota, luonnehditaan osin ”väsyneeksi”. Kirjan ansioksi lasketaan etenkin kiinnostavat päähenkilöt ja inhimillinen tapa kertoa ihmisistä ja heidän elämänkohtaloistaan. Jussi Aurén kirjoittaa: ”Myös Maria Kallion pitkäaikaisen kollegan Pekka Koivun tarinaa Lehtolainen kuljettaa hienovaraisesti päätarinalinjansa sivussa. Juuri tällaisissä elämänmittaisissa ihmiskohtaloista Maria Kallio -sarja on aina ammentanut voimansa.” Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Leena Lehtolaisen Viattomuuden loppu (Tammi 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 16,90 € 13.8.2017 saakka. Kirjan pituus on 13 h 36 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 14,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Verkkokaupassamme on myynnissä myös CD-äänikirja hintaan 28 €. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.