leena_lehtolainen_tappajan_tyttoystäva_ja_muita_rikoksia

Leena Lehtolainen: Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia

Viikon kirjamme on Leena Lehtolaisen uutuus, novellikokoelma Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia. Kirja on saatavana myös painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Leena Lehtolainen on dekkarinlukijoille tuttuakin tutumpi. Nyt jo 20 vuotta erilaisia rikoskertomuksia kirjoittanut Lehtolainen yhdistää rikoksiin ajoittain kauhu- ja kummituselementtejä sekä trillerimäistä kerrontaa.

Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia -kokoelmassa esiintyy monia Lehtolaisen dekkareista tuttuja hahmoja, kuten Pertti Ström ja Hilja Ilveskero sekä tietenkin kuuluisa rikoskomisario Maria Kallio. Novellien aiheita ovat muun muassa ihmisryöstö, kolmiodraama ja mystiset tapahtuman Lapissa.

Iltalehden haastattelussa Lehtolainen kertoo urastaan ja siitä, miten hän saa pidettyä henkilöhahmonsa loogisina teoksesta toiseen. Ote artikkelista: ”Kirjailijalla on muistio hahmokavalkadilleen, sillä muutoin kunkin perhekuviot ja työurat olisivat vaarassa sekoittua. Toisaalta Lehtolainen sanoo hahmojen olevan hänelle jo niin tuttuja, että näiden taustat pysyvät päässä.” Lue koko artikkeli.

Katso kirjan traileri:

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Leena Lehtolaisen Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia (Tammi 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 2.9.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.