laura_saarikoski_saska_saarikoski_trump_mies_kuin_amerikka

Laura Saarikoski, Saska Saarikoski: Trump – mies kuin Amerikka

Kuka on Donald Trump? Tähän ajankohtaiseen kysymykseen vastaa omalta osaltaan viikon kirjamme, Laura Saarikosken ja Saska Saarikosken Trump – mies kuin Amerikka. Uutuusteos on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Laura Saarikoski ja Saska Saarikoski ovat toimittajia, Laura Saarikoski on Helsingin Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja. Teoksessaan Trump – mies kuin Amerikka he kartoittavat Donald Trumpin henkilöhahmoa ja Trumpia ilmiönä, sekä ennen kaikkea sitä, mitä merkitsee, jos, ja nytttemmin kun, Donald Trumpista tulee Yhdysvaltain presidentti.

 

”U-S-A! U-S-A!” yleisö huutaa.
Trump pitää etusormeaan pystyssä korostaakseen sanojaan. Samalla hänen suupielensä vääntäytyvät tuohtumuksesta alaspäin.
”Meillä ei ole varaa olla enää niin poliittisesti korrekteja”, hän sanoo. Quicken Loans -areenan yläpenkeillä vanha nainen huutaa: ”Yes!”
Trumpin mukaan rikollisuus on nousussa, poliiseja on tapettu 50 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna ja ”liki 180 000 luvatonta siirtolaista, joilla on rikosrekisteri ja jotka on määrätty karkotettavaksi, vaeltavat tänä iltana vapaina uhkaamassa rauhantahtoisia kansalaisia”.
”Rakenna muuri! Rakenna muuri!” huutaa hurmioitunut sali. (ote teoksen alusta)

Saarikosket ovat kirjoittaneet teoksensa taustatietojen sekä omien havaintojensa varassa. Kansan Uutiset luonnehtii teosta aikalaisraportiksi ja esittelee kirjan teemoja monipuolisesti. Lue Kansan Uutisten kirjoitus.

Lukupino-blogissa teosta kiitetään niin ikään ajankohtaisuudesta. Blogin kirjoittaja kehuu myös teoksen tyyliä ja luettavuutta: ”…kirja ei vaikuta missään vaiheessa nopeasti kokoon sutaistulta teokselta. Sitä lukee kuin kirjan mittaista ajankohtaista artikkelia ja huomasin viihtyvän sivujen äärellä kuin minkä tahansa hyvin kirjoitetun ja yksityiskohtaisen lehtiartikkelin äärellä. Kuin pidennetty sessio aamiaispöydässä Hesarin äärellä.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku veloituksetta

Laura Saarikosken ja Saska Saarikosken teos Trump – mies kuin Amerikka (HS Kirjat 2016) on saatavana painettuna sekä e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 26,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 28,90 € Elisa Kirjassa; 20.11.2016 saakka teos on saatavana hintaan 21,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.