laura-paloheimo-puppiduu

Laura Paloheimo: Puppiduu

Chick lit -romaaneistaan tunnetun Laura Paloheimon uutuus Puppiduu on kuplivan kepeää viihdettä. Lähde kauniille Enkeltensaarelle suhdeseikkailujen pyörteisiin!

 

Sisustussuunnittelija Jane on erikoistunut baariprojekteihin. Särjettyään sydämensä hän ei kuitenkaan ole jaksanut innostua työstään samalla lailla kuin ennen. Keikka rantahotellin uudistamisessa Enkeltensaarella tuo kuitenkin uutta vipinää Janen elämään.

Myös Laura Paloheimon aiemmat romaanit Klaukkala, Mama Mojo ja OMG kertovat naisen elämästä viihdyttävän vetävästi.

 

Laura Paloheimon kirjoista sanottua

Klaukkala on oivallinen esikoisteos, joka yhdistää menestyksekkäästi perinteisen suomalaisen pullaleetaviihdekirjallisuuden ja Sex in the Cityn.Taika, Kirjasfääri -blogi

Yllätyksellistä sen sijaan on Paloheimon käyttämä heleä kieli, runsaat tapahtumavyöryt, jotka, jos eivät aivan ääneen naurata, niin ainakin hymyilyttävät. – Annika, Rakkaudesta kirjoihin -blogi

 

Tutustu kirjailijaan

Tutustu Laura Paloheimoon hänen kirjailijasivuillaan.
Laura Paloheimo Instagramissa.
Lue Laura Paloheimon haastattelu Mitä luet -sarjassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue kirjan alku

Laura Paloheimon romaani Puppiduu (Otava 2016) on saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on Lukulampun kaupassa 18,20 €. Tutustu ja osta täälläEi toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 16,90 €, kun ostat kirjan 11.4.2016 mennessä (normaali hinta 20,90 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea veloituksetta kirjan alunE-kirjankin voi antaa lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.