Kuvapohja_800_415_Kepler

Lars Kepler: Vainooja

Viikon kirja on suositun Joona Linna -dekkarisarjan viides osa. Lars Keplerin Vainoojassa on mukana myös Hypnotisoija-kirjan päähenkilö, Erik Maria Bark. Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril. Lue kirjan lukunäyte Elisa Kirjasta.

 

Kirjasta sanottua

 

Nimimerkki Baukje kehuu kirjaa Goodreads.com-sivustolla vetäväksi trilleriksi, joka sopii myös sellaiselle, joka ei ole trillereitä aiemmin lukenut:

”I would recommend this to everyone who likes a good thriller. But even if you’re not too familiar with the genre, Lars Kepler is a great start.”

Romeo and Juliet -blogissa arvellaan kirjaa hieman amerikkalaistyyliseksi ja Joona Linnan supersankarimaisuuten kiinnitetään huomiota:

”Boken känns även lite amerikaniserad med Joona Linna som någon slags superhjälte som klarar av precis allting och som är mycket smartare än hela poliskåren tillsammans.”

 

Tutustu kirjaan

 

Katso kirjatraileri:

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lars Keplerin romaani Vainooja (Tammi 2015) on saatavana painettuna Lukulampun kaupasta sekä e-kirjana Elisa Kirjalta.

Osta Vainooja painettuna kirjana kaupastamme hintaan 26,30 € Toimitus on ilmainen, ja teos lähetetään parissa päivässä. Tutustu ja osta painettu kirja täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi Oy:n kanssa. Muu Lars Keplerin tuotanto löytyy täältä.

Yhteistyökumppanimme Elisa Kirja myy Vainoojaa e-kirjana hintaan 17,90 €. Vielä tänään 15.3.2015 kirjan saa Elisa Kirjasta tarjoushintaan 9,90 €. Tutustu ja osta e-kirja täällä. Katso myös Elisan Kirjan kirjailijaesittelysivu.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.