lars_kepler_kaniinimetsästäjä

Lars Kepler: Kaniininmetsästäjä

Viikon kirjamme on odotettu uutuusdekkari, Lars Keplerin Kaniininmetsästäjä. Kuudes Joona Linna -teos on saatavana e- ja äänikirjana sekä painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Lars Kepler on kirjailijaparin Alexander Ahndorilin ja Alexandra Coelho Ahndorilin yhteinen taiteilijanimi. Joona Linna on suomalaistaustainen rikoskomisario, hahmo, jolla on valtava suosio niin pariskunnan kotimaassa Ruotsissa kuin kansainvälisesti.

Kaniininmetsästäjässä ulkoministeri teloitetaan kodissaan Djursholmilla, mutta julkisuudessa asia hyssytellään hiljaiseksi. Liikkeellä on julma murhaaja, jota epäillään terroristiksi. Ja kohta hän iskee uudelleen. Turvallisuuspoliisi janoaa entisen komisarion Joona Linnan apua murhaajan pysäyttämiseksi. Istuttuaan kaksi vuotta vankilassa Joona Linna saakin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Mutta miten ratkaista rikosmysteeri, jossa ainoa uhreja yhdistävä tekijä tuntuu olevan karmaiseva kaniininmetsästysloru?

Rakkauden kirjoihin -blogissa Kaniininmetsästäjää on kehuttu teokseksi, jonka takia luopuu mielellään yöunistakin: ”Lars Kepler nimimerkkiä käyttävän ruotsalaisen kirjailijaparin Kaniininmetsästäjässä on kaikki ainekset kohdallaan, eikä ote herpoa edes sen kuuluisan keskivälin kohdalla, jolloin jännäreissä yleensä tempo laskee.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu myös: Lars Kepler Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Lars Keplerin Kaniininmetsästäjä (Kaninjägare, Tammi 2017, suom. Kari Koski) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 21,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 29,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Myynnissä on myös CD-äänikirja hintaan 22,80 €. Tutustu ja osta täällä.Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.