ylimartimo_montgomery_alppipolku

L. M. Montgomery, Sisko Ylimartimo: Alppipolku

Viikon kirjamme on rakastetun L. M. Montgomeryn elämästä, kirjoista ja henkilöhahmoista kertova Alppipolku – L. M. Montgomeryn elämä ja teokset. Uutuusteos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

L. M. Montgomeryn Anna ja muut sankarittaret ovat olleet suomalaistenkin suosikkeja jo sukupolvien ajan. Vuonna 2008 ilmestyi ensimmäisen Anna-kirjan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi teos Anna ja muut ystävämme. Nyt siitä on ilmestynyt päivitetty, uusia tietoja sisältävä versio. Annan lisäksi mukana ovat esimerkiksi Pat ja Marigold: kirjaan on otettu mukaan sellaisia hahmoja, joista kertovia Montgomeryn teoksia on suomennettu viime vuosina. Alppipolku on myös L. M. Montgomeryn omaelämäkerta. Sisko Ylimartimo on Montgomery-suomentaja ja -asiantuntija.

Teosta, samoin kuin Anna-televisiosarjoja, on esitelty Iltalehden artikkelissa. Anna-kirjoissa on aineksia Montgomeryn omasta elämästä. Lue artikkeli.

L. M. Montgomeryn elämää ja tuotantoa on esitelty Wikipediassa. Artikkelissa on muun muassa kuva Anna-kirjojen Vihervaaran esikuvana olleesta talosta sekä linkkejä vapaasti ladattaviin Montgomeryn e-kirjoihin. Tutustu Wikipedia-esittelyyn.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

L. M. Montgomeryn ja Sisko Ylimartimon teos Alppipolku – M. Montgomeryn elämä ja teokset (Minerva 2017, suom. Saana Rusi) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.