kyllikki_villa_vanhan_rouvan_lokikirja

Kyllikki Villa: Vanhan rouvan lokikirja

Viikon äänikirja on kotimainen matkakirjallisuuden klassikko, Kyllikki Villan Vanhan rouvan lokikirja. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana sekä painettuna. Kuuntele tai lue teoksen alku!

 

Vanhan rouvan lokikirja on palkittu vuoden matkakirjana vuonna 2004. Teos perustuu Kyllikki Villan, matkaajan, kääntäjän ja suomentajan, nauhalle saneltuihin muistoihin pitkältä rahtilaivamatkalta Etelä-Amerikkaan.

Pitkällä matkalla ehtii tapahtua kaikenlaista, ja sen aikana ehtii pohtia kaikenlaista. Villa ei ole enää nuori ja hän miettii, onko hänestä enää matkustamaan tämän reissun jälkeen. Teoksessa on yhtäältä havaintoja laivasta ja matkakohteista, toisaalta mietintöjä elämästä: ikääntymisestä, terveydestä, perhesuhteista, toimeentulosta. Vaikka aiheet ovat moninaiset, kirja on temmoltaan hyvin rauhallinen.

Ylen Elävässä arkistossa on Villa-artikkeli sekä monta Kyllikki Villan videohaastattelua. Tutustu täällä.

Nenä kirjassa -blogissa ihaillaan Villan matkustusrohkeutta ja sanotaan kirjan nostattaneen matkakuumetta. Bloggari pitää myös kirjan tyylistä: ”Kirja on melko arkinen ja koruton, Villan kieli on kotoista ja miellyttävää. Suurta draamaa ei tähän tarinaan liity, se on ennemminkin hiljaista pohdiskelua pienen ihmisen isoista asioista.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Kyllikki Villan Vanhan rouvan lokikirja on saatavana äänikirjana ja e-kirjana sekä painettuna teoksena. Ääni- ja e-kirja ovat saatavissa nyt etuhintaan.

Äänikirjan (Like 20006) on lukenut Marja-Liisa Martón. Teoksen pituus on 13 h 48 min, ja hinta Elisa Kirjassa 15,20 €. Äänikirja on saatavana etuhintaan 4,90 € aina 31.7.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan (Like 2010) hinta Elisa Kirjassa on 4,90 €, mutta teos on saatavana etuhintaan 3,90 € aina 31.7.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen (pokkari, Like 2010) hinta on Lukulampun kaupassa 10,10 €. Kyllikki Villa on julkaissut monia muitakin matkateoksia. Edullisimmat ovat myynnissä hintaan 2 €/kpl. Tutustu Vanhan rouvan lokikirjaan ja muuhun Kyllikki Villan tuotantoon Lukulampun kaupassa, täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja teoksen voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.