kristina_ohlsson_mion_blues

Kristina Ohlsson: Mion blues

Luitko tai kuuntelitko Kristina Ohlssonin teoksen Lotus blues? Sen jatko-osa Mion blues on viikon äänikirjamme ja Elisa Kirjan dekkaripiirin kuukauden kirja. Teos on saatavana painettuna, äänikirjana ja e-kirjana. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta!

 

Kristina Ohlssonin Mion blues jatkaa Martin Benner -tarinoita.

Uudessa teoksessa asianajaja Martin Benner on pirullisessa pinteessä ryhdyttyään selvittämään lukuisista murhista tuomitun Texasin Saran tapausta. Pelastaakseen itsensä hänen on ensin löydettävä Saran pieni poika, Mio, joka katosi päiväkodin pihalta. Häikäilemätön mafiajengi ei jätä Benneriä rauhaan ennen kuin poika löytyy. Kiristyssilmukan edelleen tiuketessa Bennerin on selvitettävä kuka lavastaa hänet yhä uusiin murhiin, joita hän ei ole tehnyt. Joku seuraa Bennerin liikkeitä karmivan läheltä, näkymättömänä pysyen. Löytyykö Mio ennen kuin Benneriltä loppuu aika?

Kristina Ohlsson on tukholmalainen vapaa kirjailija. Ennen dekkaristin uraansa hän toimi muun muassa politiikan tutkijana ja turvallisuuspoliittisena analyytikkona.

Kirsin kirjanurkka -blogissa, jossa luetaan paljon dekkareita, kiitetään Ohlssonin ensimmäisiä teoksia: ”Jostain syystä Ohlssonin kirjat olivat jääneet vaille huomiotani, vaikka ne ovat juuri sellaisia laadukkaita, hyvin kirjoitettuja jännityskirjoja, joiden lukemisesta kovasti nautin ja joita siis varsin paljon luen. Ohlsson on taitava juonenkehittelijä ja henkilökuvaaja, ja tuhtien romaanien jännite säilyy aivan loistavasti loppuhuipennukseen asti. Olen koukussa!” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Kristina Ohlssonin Mion blues (Mios blues, WSOY 2016, suom. Pekka Marjamäki) on saatavana painettuna, äänikirjana ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 24,00 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteuttu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa, mutta lokakuun 2016 ajan äänikirja on tarjolla etuhintaan 9,90 € Elisa Kirjan dekkaripiiriläisille. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjan pituus on 12 t 12 min ja lukija on Aku Laitinen.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa, mutta lokakuun 2016 e-kirja on tarjolla etuhintaan 9,90 € Elisa Kirjan dekkaripiiriläisille. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Elisa Kirjan dekkaripiiriin liittyminen on ilmaista eikä velvoita ostamaan. Lue lisää dekkaripiiristä.

Lue myös aiemmin ilmestynyt viikon kirja -esittely teoksesta Lotus blues.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.