Kristina Ohlsson Lotus blues

Kristina Ohlsson: Lotus blues

Lukulampun viikon kirja ja Elisa Kirjan dekkaripiiriläisten kuukauden kirja on Kristina Ohlssonin uutuus Lotus blues. Dekkaripiiriläiset saavat e-kirjan erityishintaan, ja myös painettu teos on tilattavissa. Kirjan jatko-osa ilmestyy suomeksi syksyllä.

 

Uusi jännityssarja alkaa

Ruotsalainen Kristina Ohlsson on maansa suosituimpia ja tunnetuimpia dekkaristeja. Jännitysromaanien lisäksi hän on julkaissut lastenkirjoja. Uuutusteoksesta Lotus blues ei vielä juuri löydy suomenkielisiä arvioita, mutta Ohlssonin vanhempaa tuotantoa on luettu esimerkiksi suomalaisisssa kirjablogeissa. Varjelijat-romaania on arvioitu Kirjainten virrassa -blogissa näin: ”Kirja oli erittäin sujuva ja jännittävän monisyinen, juuri enempää en hyvältä dekkarilta osaa toivoakaan. Ja se koukku, joka kirjassa kantaa lähes loppuun asti, saa minut tarttumaan jatkossakin Ohlssonin kirjoihin.

Lotus blues aloittaa sarjan, joka saa jatkoa jo tämän vuoden syksyllä. Martin Benner on teksasilainen asianajaja joka rakastaa haasteita, mutta nyt hän näyttää olevan mahdottoman edessä. Hänen puheilleen tulee mies joka haluaa, että hänen sisarelleen tehdään oikeutta. Ennen kuolemaansa sisar ehti tunnustaa murhanneensa viisi ihmistä. Veli ei usko että hänen sisarensa, Teksasiin au pairiksi tullut ruotsalaistyttö, olisi kuunaan tappanut ketään. Tutkiessaan tapausta Martin Benner sotkeutuu rikosvyyhteen jonka langat haarautuvat Teksasin Eurooppaan saakka.

Ohlssonin kustantamon sivuilta löytyy tietoa niin kirjailijasta ja hänen teoksistaaan kuin niiden vastaanotosta. Afton bladet -arvioi Lotus bluesia näin: ”Kristina Ohlsson lyckas nästan överträffa sig själv. … Lotus blues är en thriller i full fart framåt, skickligt berättad med kluriga intrig trådar och karaktärer som jag vill veta mer och mer om.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue dekkarin alku

Kristina Ohlssonin Lotus blues (WSOY 2016, suom. Antti Autio, Pekka Marjamäki) on saatavana Elisa Kirjasta e-kirjana erityishintaan tammikun 2016 ajan. Painettu teos on juuri ilmestymässä, ja se on jo tilattavissa  Lukulampun kaupasta.

Painetun teoksen hinta on 23,60 €. Tutustu ja osta täälläToimitus on ilmainen ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan normaalihinta on 16,90 € Elisa Kirjassa, mutta Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen hintaan 9,90 € tammikuussa 2016. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksettaE-kirjankin voi antaa lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Elisa Kirjan dekkaripiiriin voit tutustua ja liittyä täällä. Dekkaripiiriläiset saavat joka kuukauden alussa sähköpostin, jossa esitellään kuukauden uutuusdekkari. Sen voi ostaa hintaan 9,90 euroa; ostopakkoa ei ole. Lisäksi dekkaripiirin jäsenenet saavat n. 200 klassikkodekkarin valikoiman hintaan 3 euroa/kpl (norm. 6,00 euroa/kpl). Kun liityt, nyt saat liittymislahjaksi Miten rikoskirjani ovat syntyneet –e-kirjan.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.