koko_hubara_ruskeat_tytöt_2

Koko Hubara: Ruskeat tytöt

Viikon kirjamme on Koko Hubaran esikoisteos Ruskeat tytöt, ensimmäinen suomenkielinen kirja ruskealta tytöltä ruskeille tytöille.

 

Koko Hubaran Ruskeat tytöt perustuu samannimiseen, palkittuun blogiin ja käsittelee identiteettiä, kauneutta, hiphopia ja vanhemmuutta sukupuolen, etnisyyden ja luokan risteymästä käsin. Tutustu kirjoittajan blogiin täällä, ja uuteen Ruskeat tytöt -sivustoon täällä.

Hubara kirjoittaa omista kokemuksistaan käsin, mutta hänen esseissään yksityinen kasvaa yleiseksi. Yleisradion haastattelussa hän sanoo, että ihmiset näkevät hänet usein hänen ihonvärinsä kautta. Kuuntele Koko Hubaran haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Koko Hubaran Ruskeat tytöt (Like 2017) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

E-kirjan hinta on 20,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.