Kimmo Takanen Tunne sydämesi

Kimmo Takanen: Tunne sydämesi − matka uuteen rakkauteen

Viikon kirjan viesti on: Tunne oma sydämesi, eheydy erosta! Tutustu kirjaan ja lue lukunäyte.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Skeematerapiaan erikoistuneen Kimmo Takasen toinen teos, Tunne sydämesi (WSOY 2015) auttaa analysoimaan eron nostattamia tunteita ja näkemään erossa myös mahdollisuuden. Ero voi johtaa aikuiseen, hyvään elämään, kunhan esimerkiksi vihan tunteet on ensin käsitelty. Tunne sydämesi -kirjassa on konkreettisia ohjeita, joiden avulla voi helpottaa arkea ja oloa eron jälkeen. Kirjassa on myös erilaisia testejä ja tehtäviä tunnelukkojen avaamiseen ja ymmärtämiseen. Kirja auttaa myös pohtimaan, milloin eronnut on valmis uuteen suhteeseen.

Kimmo Takanen tunnetaan Skeematerapia.fi-sivustolta sekä Tunne lukkosi -kirjasta. Kouluttaja-terapeutti Takaseen voi tutustua esimerkiksi Vantaan Lauri -lehden haastattelun kautta. Haastattalussa Takanen toteaa:

– Olisi hyvä ymmärtää, mitä minä tarvitsen voidakseni hyvin, ja yrittää rakentaa elämää siihen suuntaan. Pitää uskaltaa tuoda omia tarpeitaan esille.

ja:

– Kun huomaamme herkkyytemme, alamme helposti suojella sitä itsessämme, ettei kukaan vaan huomaisi sitä. Toisaalta meissä on kuitenkin toive, että joku löytäisi sen.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

Painettuna tai e-kirjana

Itsetutkiskeluun tai vaikeassa elämäntilanteessa olevalle läheiselle lahjaksikin sopiva Tunne sydämesi -teos on saatavana sekä painettuna kirjana että e-kirjana.

Painettu teos Lukulampun kaupassa 25,10 €. Toimitus on ilmainen, ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Tutustu ja osta painettu kirja täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

Tunne sydämesi on ilmestynyt myös e-kirjana ja maksaa Elisa Kirjalla 16,90 €. Myös e-kirjoja voi antaa lahjaksi. Tutustu ja osta täällä; Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.