kimmo_ohtonen_karhu_voimaelain

Kimmo Ohtonen: Karhu – voimaeläin

Viikon äänikirjamme on luontotoimittaja Kimmo Ohtosen Karhu – voimaeläin. Mielenkiintoinen teos kertoo metsästä ja karhuista, konkreettisesti ja uskomusten kautta. Teos on saatavana äänikirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Kimmo Ohtonen tunnetaan luontotoimittajana ja -valokuvaajana. Hänen teoksensa Karhu – voimaeläin vie niin Kainuun korpimetsiin karhujen kotikonnuille kuin Ohtosen omaan elämään. Teos kertoo ennen kaikkea karhuista, metsästä ja suurpedoista, mutta pohtii myös yleisemmin ihmisen luontosuhdetta. Painetussa teoksessa Ohtosen ottamat valokuvat tuovat oman lisänsä kirjaan.

Tekstiluola-blogin pitäjä on viihtynyt Karhu – voimaeläin -teoksen parissa. Hän luonnehtii teosta ”elämykselliseksi” ja kirjoittaa: ”Kirjassa henkilökohtainen yhdistyy hienosti yleiseen ja lukija saa kuitenkin myös tarkkaa tietoa karhuista ja niiden elintavoista. Lukeminen lisää ymmärrystä siitä, mitä liikkuu tuon suuren ja vahvan eläimen päässä, mikä sitä ohjaa ja miten se suhtautuu kohtaamiinsa asioihin.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

Kimmo Ohtosen Karhu – voimaeläin (Docendo 2016, äänikirja 2017) on saatavana äänikirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 3 h 45 min, lukija on Pekka Strang. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 34,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Samalla voit tutustua Ohtosen pian ilmestyvään teokseen Metsäkansan tarina (Docendo 2017). Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.