avioliitto_jane_austenin_tapaan

Kim Izzo: Avioliitto Jane Austenin tapaan

Viikon kirjamme on Jane Austen -pastissi, Kim Izzon Avioliitto Jane Austenin tapaan. Chick lit -teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Kesäaikaan moni kaipaa kepeää ja romanttistakin luettavaa. Kim Izzon Avioliitto Jane Austenin tapaan on hauska kuvaus nuoresta Katherinesta, jonka mukava elämä muuttuu, kun hän joutuu luopumaan työpaikastaan ja asunnostaan ja hänen isoäitinsä sairastuu. Sitten Katherine saa freelance-toimittajana juttukeikan, joka on kuin Jane Austenin ideoima: kannattaako rahahuolet ratkaista naimalla rikas mies? Kutkuttava seikkailu alkaa.

Amman lukuhetki -blogissa kirja on luettu muutama vuosi sitten nimenomaan kesälukemisena. Chikc lit -kliseistä huolimatta bloggari on viihtynyt kirjan äärellä: ”Joskus haluaa vetää villasukat jalkaan, hakea pizzan ja kääriytyä vilttiin ja joskus haluaa lukea jotain, josta tietää tismalleen, mitä saa. Ja tässä romaanissa on se kaikki: kauniita vaatteita, komeita miehiä, hauskoja kommelluksia, luksuselämää, brittikartanoita, romantiikkaa ja takuuvarma onnellinen loppu.” Lue koko bloggaus.

Kim Izzo on kanadalainen toimittaja ja kirjailija. Avioliitto Jane Austenin tapaan on hänen esikoisteoksensa. Tutustu kirjailijan verkkosivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Kim Izzon Avioliitto Jane Austenin tapaan (The Jane Austen Marriage Manual, Schildts & Söderströms 2015, suom. Sari Luhtanen) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 31.5.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,90 € Lukulampun kaupassa. Teos on on saatavana myös pehmeäkantisena hintaan 9,10 €. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.