kierrätyskirjat_luonto_lemmikit_kierrätyskeskus

Kierrätyskirjavinkit lemmikkien ja luonnon ystäville

Millaisia ovat cityketut? Millaisia lintuja elää Pohjolassa, millaisia kissoja koko maailmassa? Ja miten kasvattaa ja kouluttaa koiranpentua? Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksessa on syyskuussa eläin- ja luontoteema, joka näkyy myös Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa. Katso kuukauden kierrätyskirjavinkit!

Artikkeli ilmestyy yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.*

tuire_kaimio_pennun_kasvatus

Kissan mieli ja koiran elämää

Hyvä tietokirja antaa tietoa ja tukea lemmikin omistajalle.

Tuire Kaimion Pennun kasvatus on aihealueensa kotimainen bestseller. Se on nyt saatavana alle viidellä eurolla.

Jos koira-asiat kiinnostavat yleisellä tai vasta harkinnan tasolla, voi koiraopas olla huviksi ja hyödyksi. Kierrätyskeskuksesta löytyy esimerkiksi Suuri koirakirja, joka esittelee 180 koirarotua.

John Bradshaw’n Kissan mieli kurkistaa kotikissan mielenmaisemaan ja antaa vinkkejä, miten kissan hyvinvointia voi parantaa.

kissan_mieli

 

Villieläimiä ja luontovinkkejä

Kettu on tuttu näky pääkaupunkiseudullakin. Iiris Kalliolan Citykettu ja muita taajaman eläimiä kertoo kaupunkirepolaisen elämästä ja tutustuttaa muihinkin usein nähtyihin villieläimiin. Kirja on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille.

Suomen ja Pohjolan linnut auttaa jopa 300 lintulajin määrittelyssä. Teoksessa on piirroskuvitus.

Suuri suomalainen luonto-opas esittelee maamme keskeisimmät eläin- ja kasvilajit nisäkkäistä selkärangattomiin ja siemenkasveista sieniin. Monipuolinen teos antaa myös ohjeita linnunpönttöjen rakentamiseen.

citykettu

Lisää kirjoja löydät Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta.
Jos verkkokaupasta tilatut kirjat noudetaan Kierrätyskeskuksen myymälästä, tilaukseen ei tule toimituskuluja. Katso verkkokaupan toimitusehdot.
Kuukauden kirjateema näkyy myös kaikissa Kierrätyskeskuksissa. Kuukauden kirjat ovat kassojen lähettyvillä. 

Artikkelin teksti: Lukulampun toimitus / Lukulamppu.fi, kuvat: Koirakuva Pixabay, kirjojen kuvat Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

*Artikkeli ilmestyy osana Lukulampun ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n sisältöyhteistyötä. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa jakamaton yhteiskunnallinen yritys. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja -koulutusta erilaisille ryhmille.

Tutustu Kierrätyskeskukseen.
Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja sen kirjatarjontaan.
Lue Lukulampun kaikki ilmestyneet Kierrätyskeskus-artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.