kierratyskeskus_kirjavinkit

Kierrätyskeskuksen kirjateema vaihtuu joka kuukausi ja koko kirjavalikoima neljä kertaa vuodessa – Näin seuraat kierrätyskirjavinkkejä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus palvelee lukijoita monipuolisesti myymälöissä ja netissä. Lue, miten saat tietoa ajankohtaisista kierrätyskirjoista.

*Artikkeli ilmestyy yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.

Tutustu kierrätyskirjasivuun

Kierrätyskirjoille on oma sivunsa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen nettisivuilla. Tältä sivulta saat tietoa kirjateemoista – niin ajankohtaisesta teemasta kuin tulevista teemoista – sekä muun muassa vinkkejä kirjankierrätykseen.

Klikkaa verkkokauppaan

Kirjoilla on oma osionsa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa. Kuukauden kirjateema on esitelty omana kokonaisuutenaan, ja sinne päivitetään uusia kirjoja kuukauden mittaan. Muut kirjat ovat esillä genreittäin. Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokaupan kirjatarjontaan.

Jos verkkokaupasta tilatut kirjat noudetaan Kierrätyskeskuksen myymälästä, tilaukseen ei tule toimituskuluja.

Käy myymälässä

Jokaisessa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälässä on kirjaosasto. Lisäksi kuukauden kirjateeman mukaiset kirjat ovat omana kokonaisuutenaan kassojen lähettyvillä.

Myymälöiden kirjavalikoimaa päivitetään viikoittain, ja koko kirjavalikoima vaihtuu neljä kertaa vuodessa.

Teksti ja kuva: Jenni Saarilahti / Lukulamppu.fi
Artikkelin teksti on lisensoitu Creative Commons 1.0 -lisenssillä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

*Artikkeli ilmestyy osana Lukulampun ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n sisältöyhteistyötä. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.

 


 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa jakamaton yhteiskunnallinen yritys. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja -koulutusta erilaisille ryhmille.

Tutustu Kierrätyskeskukseen.
Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja sen kirjatarjontaan.
Lue Lukulampun Kierrätyskeskus-artikkelit.

sisaltoalue_mainospalkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.