Writing  Caleb Roenigk Flickr CC

Kesän 2015 kirjoituskursseja lapsille ja aikuisille

Vähitellen on taas kesäsuunnitelmien aika. Kokosimme yhteen vinkkejä kesän 2015 kirjoituskursseista. Täydennämme listaa, kun kurssitiedot täydentyvät. Kommenttikentässä saa myös mielellään vinkata muista kirjoittamiseen liittyvistä kesäkursseista!

 

Proosaa, sarjakuvia ja mobiilikirjoittamista

 

Helsingin seudun kesäyliopistolla on monenlaisia työelämän tehtäviin ja vaatimuksiin liittyviä kirjoituskursseja. Valinnanvaraa on visuaalisesta kirjoittamisesta mobiilikirjoittamiseen. Tutustu kirjoituskursseihin ja muuhun kurssitarjontaan täällä. Kesäyliopistossa voi opiskella myös muun muassa kirjallisuustiedettä.

Turun kesäyliopistossa voi opiskella muun muassa luovaa kirjoittamista ja sarjakuvapiirtämistä. Katso tarkemmat kurssitiedot.

Valamon luostarin yhteydessä toimivalla Valamon opistolla on monipuolinen kurssitarjonta. Valamossa voi opiskella esimerkiksi luovaa kirjoittamista. Tutustu Valamon kesäkursseihin täällä.

Kaikkien Suomen kesäyliopistojen esittelyt ja kurssivaihtoehdot löytyvät täältä.

Oululainen lasten kesäyliopisto järjestää Kuusamossa kirjoitus- ja sarjakuvakurssit lapsille. Lisätietoja täältä.

Vantaan Sanataidekoulu järjestää muun muassa tarinointia ja askartelua sisältävän päiväleirin 1.-4-luokkalaisille lapsille. Tarkemmat tiedot leiristä löydät täältä. Sanataidekoululla on paljon kursseja ja muuta toimintaa niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin.

Kirjoituskursseista kuuluisalla Oriveden opistolla on tänäkin vuonna runsaasti kesäkursseja. Katso kaikki kurssivaihtoehdot täältä. Vaihtoehtoina ovat muun muassa Miina Supisen vetämä proosapaja ja Tapani Baggen dekkarikurssi. Orivedellä voi tutustua myös lempeään kirjoittamiseen tai luovaan asiakirjoittamiseen. Myös lapsille on niin kirjoitus- kuin teatterikursseja.

Miina Savolainen on tunnettu Maailman ihanin tyttö –valokuvaprojektistaan ja -kirjastaan. Hän järjestää elämäkerrallisia Maailman ihanin tyttö -kursseja kesällä. Lisätiedot Voimauttava valokuva -sivustolta.

 

Teksti: Jenni Saarilahti / Lukulamppu.fi, kuva: Caleb Roenigk / Flickr / CC.
Artikkeli on lisensoitu Creative Commons Nimeä 1.0 -lisenssillä.

Artikkelin avainsanat ja muut aihepiirin artikkelit: kirjoittaminen, menovinkit ja nähtävyydet

 

Oletko osallistunut tai haluaisitko osallistua kirjoituskurssille? Kerro kokemuksistasi tai anna kurssivinkki.

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.