katja_kallio_yon_kantaja

Katja Kallio: Yön kantaja

Viikon äänikirjamme johdattaa Euroopan metropoleihin ja Seiliin, hullujen naisten saarelle. Katja Kallion romaani Yön kantaja on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjana alku veloituksetta.

 

Katja Kallio on helsinkiläinen kirjailija ja kolumnisti. Yön kantaja -romaanissa hän kertoo Amanda Aaltosen tarinan.

Amanda on älykäs irtolaistyttö, joka ei sopeudu köyhille naisille tarkoitettuun nöyrään elämään. Hän lähtee Europpaan ja päätyy ranskalaisen kuuma­ilmapallolentäjän matkaan. Amandan mieli kuitenkin järkkyy ja hän päätyy takaisin Suomeen, Seilin saarelle. Seilissä saaristolaiset, potilaat ja hoitajat elävät irrallaan muusta maailmasta. Mutta Amanda ei ole tullut sopeutumaan. Alkaa taistelu antautumisesta. Kun ruumiillinen vapaus viedään, ainoa vaihtoehto on kehittää salainen minä.

Tuijata. Kulttuuripohdintoja -blogissa Yön kantajaa on luonnehdittu ”kohottavaksi” lukukokemukseksi. Bloggarin sanoin: ”Romaanissa on selkeä juoni, kiinnittäviä henkilöitä ja kiinnostava rakenne. Pidän siitä, ettei Kallio ole valinnut minäkerrontaa vaan liukkaan kaikkitietävän kertojan, joka zoomailee kohteisiin vaihdellen läheisyyttä.” Lue koko blogiarvio.

Katja Kallio on itse kuvaillut tyyliään Kirjasampo-sivustolla: ”Usein sanotaan, että romaaneissani on jotakin ranskalaista. Tähän törmään yhä uudelleen. Se on jonkinlainen arvoitus. En puhu ranskaa, en tunne erityisesti ranskalaista kirjallisuutta – brittiläistä paljon paremmin – enkä edes viihdy Ranskassa.” Lue koko kirjoitus.

Lue myös monipuolinen Wikipedia-esittely Katja Kalliosta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Katja Kallion Yön kantaja (Otava 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 18,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 16,90 € 17.4.2017 saakka. Kirjan pituus on 11 h 38 min, lukija on Vuokko Hovatta. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 17.4.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.