karo_hamalainen_alexander_stubb_alex

Karo Hämäläinen, Alexander Stubb: Alex

Viikon äänikirjamme on Karo Hämäläisen ja Alexander Stubbin Alex. Alexander Stubbista kertova teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

Kirjailija, toimittaja Karo Hämäläisen ja poliitikko Alexander Stubbin Alex on vuoden 2017 Tietokirjallisuuden Finlandia -palkintoehdokas. Teos kertoo Alexander Stubbin tien lätkäjätkästä ja nuuskaa käyttävästä teinistä kansainvälisiin piireihin ja politiikkaan.

”Viihdyttävästi kirjoitettu Alex-kirja piirtää tunnistettavan kuvan Alexander Stubbista”, arvio MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki kesällä kirjakokemustaan. Lue koko arvio.

Tietokirjallisuuden Finlandia-raati pitää kirjaa hyvänä poliittisena elämäkertana: ”Positiivisuutta, politiikkaa, urheilua, kansainvälisyyttä (sekä sopivassa suhteessa ärsyttävyyttä). Alex on sujuvasti etenevä ja hyvin kerrottu katsaus lähimenneisyyden kotimaan ja kansainvälisen politiikan tapahtumiin ja kulisseihin. Ennen kaikkea Alex on kuitenkin yhden, suomalaisen politiikan ilmiöksi nousseen ihmisen henkilökohtainen ja inhimillinen tarina huipulle etenemisestä, ja sieltä putoamisesta. Kirja palauttaa uskon poliittisiin elämäkertoihin.” Lainaus on Suomen Kirjasäätiön sivuilta, jossa voi äänestää omaan suosikkia tämän vuoden Finlandia-ehdokkaista eri kategorioissa. Tutustu ja äänestä täällä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Karo Hämäläisen ja Alexander Stubbin Alex (Otava 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana etuhintaan 9,90 € 30.11.2017 saakka. Kirjan pituus on 9 h 10 min ja lukija on Alexander Stubb. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana etuhintaan 9,90 € 30.11.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 28,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

Tutustu Elisa Kirjassa myös muihin vuoden 2017 Finlandia-palkintoehdokkaisiin eri kategorioissa. Esittelyssä on yhdeksän e-kirjoina ilmestynyttä ehdokasta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.