aanikirja-ihmisen-osa

Kari Hotakainen: Ihmisen osa

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaat vuodelle 2015 on nimetty. Jo aiemmin menestystä niittänyt Kari Hotakainen on ehdolla Henkireikä-romaanillaan. Hotakaisen aiempaa tuotantoa on saatavana myös äänikirjoina.

Tutustu kaikkiin ehdokkaisiin Suomen Kirjasäätiön listauksessa.

 

Kari Hotakaisen Ihmisen osasta on ehtinyt jo tulla 2000-luvun suomalaisklassikko. Vanhan ja uuden sukupolven törmäys, moraalikäsitysten muuttuminen ajan murroksessa ja ostamisen ja myymisen teemat ovat puhutelleet suomalaislukijoita. Lankakauppias Salme Malmikunnas kerii auki elämäänsä. Äänikirjan mestarillisena lukijana on Ritva Valkama, joka on myös tulkinnut Salme Malmikunnasta teatterinäyttämöllä.

Myös Ihmisen osa oli Finlandia-ehdokkaana ilmestymisvuonnaan 2009.

 

Kirjasta sanottua

 

”Kaupallisen maailman” kuvaus on lohduton, mutta kirjailija väistää liian mustavalkoista maailmankuvaa muistuttamalla tietoisesti ihmisten monimutkaisuudesta. – Salla Seuri, Uusi Suomi

Kirja vilisi poskettoman hauskoja vertauksia, elämänviisauksia ja ilmauksia, jotka olisin halunnut kirjoittaa ylös ja teipata wc-pönttöä vastapäätä.Lue, ihminen! -blogi
Niille, jotka suhtautuvat äänikirjoihin penseästi: tässä on nyt sellainen äänikirja, joka kannattaa kuunnella! Amman lukuhetki -blogi

 

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan

 

Katso kaksi Kari Hotakaisen haastattelua Ihmisen osasta:

 

 

 

Ihmisen osa on nähty monien teatterien näyttämöillä. Katso tunnelmia Ritva Valkaman jäähyväisnäytännöstä:

 

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Kari Hotakaisen Ihmisen osa (Siltala 2009) on saatavana kovakantisena ja pehmeäkantisena painettuna kirjana, e-kirjana ja äänikirjana.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 12,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Pehmeäkantisen teoksen hinta on 9,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 4,90 €, kun ostat kirjan 30.11.2015 mennessä (normaalisti 9,50 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun. Kirjan voi ostaa myös lahjaksi.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 4,90 €, kun ostat kirjan 30.11.2015 mennessä (normaalisti 19,90 €). Kirjan lukijana on Ritva Valkama ja kirjan pituus on 7 tuntia 6 minuuttia. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.