kaisa-haatanen-meikkipussin-pohjalta

Kaisa Haatanen: Meikkipussin pohjalta

Viikon äänikirja on Kaisa Haatasen viihdyttävä ”kalkkunakirja” Meikkipussin pohjalta, jossa viisikymppinen Tytti Karakoski tarinoi elämästään.

 

Meikkipussin pohjalta on kepeä, kolumnimainen teos, jonka hohotuttavan hauskat anekdootit jäävät pitkäksi aikaa mieleen. Syksyllä Haataselta ilmestyy uusi kirja Ylipainolisämaksu, jossa Tytti jakaa hulvattomia matkakokemuksiaan.

 

Kirjasta sanottua

Haatanen kirjoittaa viisaasti, lausuu painokkaita totuuksia elämästä ja maailmasta. Silti kirja on niin viihdyttävä, että sitä lukiessa ajan kotimatkalla raitiovaunupysäkkini ohi. – Venla Rossi, Helsingin Sanomat

Lohdullisiakin Haatasen jutut ovat, naisen elämää, joka on helppo tunnistaa vaikkei olisikaan (enää) 48 v. eikä sinkku eikä lapseton. – Airi Vilhunen, Kirsin Book Club -blogi

En muista milloin joku kirja olisi saanut minut nauramaan ääneen niin paljon, että kyyneleet valuvat silmistä. – Tuhat ja yksi kirjaa -blogi

 

Tutustu kirjailijaan

Fanita Kaisa Haatasta Facebookissa
Kuuntele Kaisa Haatasen haastattelu Yle Areenassa

 

Kuuntele äänikirjan alku

Kaisa Haatasen Meikkipussin pohjalta (Johnny Kniga 2015, äänikirjan lukija Krista Putkonen-Örn) on saatavana äänikirjana, e-kirjana sekä painettuna teoksena.

Äänikirjan pituus on 3 h 47 min. Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 19,90 €, mutta teos on saatavana etuhintaan 4,90 € aina 31.8.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. 

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 15,90 €, mutta teos on saatavana hintaan 4,90 € aina 31.8.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 26,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Pokkariversion hinta on 8,60 €, tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.