kaari-utrio-vaitelias-perillinen

Kaari Utrio: Vaitelias perillinen

Rakastetun Kaari Utrion historialliset romaanit ovat takuuvarmoja viihdyttäjiä. Utrion epookkikomedioihin lukeutuva Vaitelias perillinen on ollut painettuna kirjana loppuunmyyty jo jonkin aikaa, mutta äänikirjana tarinan imuun pääsee edelleen.

 

1830-luvulle sijoittuvassa Vaiteliaassa perillisessä selvitetään ruukin perimyssuhteita ja suotuisia naimakauppoja. Historiallisen miljöön henkiinherättämisessä ja lempeän ivallisessa huumorissa Utrio on mestari.

 

Kirjasta sanottua

Tämä kirja on jälleen loistava osoitus Utrion ammattitaidosta ja tarkkuudesta. Huoliteltu, nautinnollinen ja selkeä lukukokemus. – Riku Ylönen, Savon Sanomat

Utriolla on hallussaan tapa kirjoittaa romanttisia tuhkimotarinoita ilman niistä tulee pelkkää tylsää siirappista hömppää. – Teresita, Insinöörin kirjahylly

 

Tutustu kirjailijaan

Kaari Utrion kotisivut.
Fanita Kaari Utriota Facebookissa.

Kaari Utrio kertoo kirjasta videohaastattelussa:

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

Kaari Utrion Vaitelias perillinen (Tammi 2009) on saatavana äänikirjana.

Äänikirjan pituus on 10 h 10 min, ja lukijana on Kaija Kärkinen. Teoksen hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella veloituksetta kirjan alun. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.