joonas_tolvanen_soturimunkin_oppipoika

Joonas Tolvanen: Soturimunkin oppipoika – aikani kung-fu-temppelissä

Viikon kirjamme on Kiinaan johdattava tietokirja. Joonas Tolvanen kertoo vastikään ilmestyneessä teoksessaan Soturimunkin oppipoika kokemuksistaan kiinalaisissa kung-fu-kouluissa. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Joonas Tolvanen (s. 1989) sai lukioikäisenä idean lähteä Kiinaan kung-fu-oppiin. Hän ei ollut aiemmin käynyt Kiinassa tai opiskellut kung-fu-lajeja. Sittemmin Tolvanen on tehnyt yhdeksän Kiinan-matkaa, opiskellut arvostetun Shaolin-mestarin johdolla ja on Shaolin-soturimunkkien ikiaikaisen perinteen jatkaja. Tolvanen on myös perustanut Kuopioon pienen kung-fu-koulun.

Muistelma- ja tietoteoksessaan Soturimunkin oppipoika Joonas Tolvanen kertoo avoimesti monenlaisista kokemuksistaan: kung-fu-koulujen askeettisesta ja raa’astakin, väkivaltaisesta, maailmasta, kung-fun harjoittamisesta ja opeista, kiinalaisista tavoista ja asuinoloista. Jotkut Tolvasen kokemuksista ovat hurjia ja hyvin eriskummallisia, ja toisinaan suomalaisen lukijan on vaikea uskoa, että kaikki on tapahtunut hiljattain eikä vuosikymmeniä tai -satoja sitten. Nopealukuinen ja valokuvia sisältävä teos tarjoaa kiinnostavaa tietoa niin kung-fusta kuin kiinalaisesta elämänmenosta.

Kuopion Kaupunkilehti on haastatellut Tolvasta tämän Kiinan-kokemuksista. Lue haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Joonas Tolvasen Soturimunkin oppipoika – aikani kung-fu-temppelissä (Atena 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.