joonas_konstig_vuosi_herrasmiehena

Joonas Konstig: Vuosi herrasmiehenä

Viikon kirjamme on Joonas Konstigin Vuosi herrasmiehenä. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Kirjailija päätti oppia herrasmieheksi. Joonas Konstig laittoi itsensä likoon harjoittelemalla vuoden verran herrasmiehen taitoja ratsastuksesta rugbyyn, etikettikoulutuksesta hyväntekeväisyyteen. Samalla hän etsi vastauksia jo antiikin filosofien kysymyksiin: Millainen on hyvä ihminen? Kuinka elää?

Helsingin Sanomat suosittelee kirjaa kaikille kunnollisille ja erityisesti kunnottomille nuorille miehille. Teosta luennehditaan kulttuuriseksi seikkailuksi. Ote artikkelista, jossa haastatellaan kirjailijaa ja kerrotaan Vuosi herrasmiehenä -kirjasta: ”…päiväkirjanomainen kirja on niin sanotusti korjaamaton laitos. Alkupuolella päähenkilö mokailee mokailemasta pääs­tyään, ja vasta loppupuolella hän alkaa viihtyä nokkavammin herrainvaatehtimoissaan. ” Lue koko artikkeli.

Lukuneuvoja-blogissa on annettu täsmäohjeet, kenelle ja milloin tämä kirja sopii. Bloggari kirjoittaa: ”Tartu tähän:  1. Jos nautit kepeästä ja sujuvasta kielestä. 2. Jos pidät hyviä käytöstapoja kunniassa. 3. Jos tapojen kulttuurihistoria kiinnostaa sinua.” Lue koko blogiarvio.

Lue myös Joonas Konstigin haastattelu Lukulampun Mitä luet? -sarjassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Joonas Konstigin Vuosi herrasmiehenä –  kertomus siitä, kuinka entinen punkkari opetteli miehisiä hyveitä (WSOY 2017) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 15,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 30.11.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 13 h 1 min, lukija on Tuomas Tulikorpi. Tutustu ja osta täälläSekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 28 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.