jojo_moyes_kerro_minulle_jotain_hyvää

Jojo Moyes: Kerro minulle jotain hyvää

Viikon kirja on valkokankaaltakin tuttu tarina Kerro minulle jotain hyvää. Jojo Moeysin rakkauskertomus sekä viihdyttää että koskettaa. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

 

 

Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää -romaanin päähenkilön Louisa Clarken elämä englantilaisessa pikkukaupungissa on läpeensä turvallista ja tuttua. Kun hän aloittaa olosuhteiden pakosta ja vailla aiempaa kokemusta onnettomuudessa halvaantuneen Willin henkilökohtaisena avustajana, hän joutuu kyseenalaistamaan monia asioita. Willin elämä on onnettomuuden jälkeen ollut ahdistavaa. Ennen hän eli kuin viimeistä päivää, ja nyt hän istuu katkeroituneena pyörätuolissa. Loulla ja Willillä ei ensin näytä olevan mitään yhteistä: Will haluaisi elää elämäänsä tyystin eri tavalla mutta ei voi, Lou taas voisi puolestaan tehdä mitä vain mutta ei uskalla levittää siipiään. Romaanin keskiössä on myös kysymys siitä, mihin rakkaus riittää ja mitä kaikkea rakkauden nimissä voi tehdä.

P.S. Rakastan kirjoja -blogin pitäjä on tarttunut teokseen hieman pitkin hampain, mutta on huomannut pitävänsä henkilöhahmoista ja koko kirjastakin: ”Lajityyppinsä rasitteista huolimatta Kerro minulle jotain hyvää on kuitenkin omassa genressään laatuteos. Se käsittelee vakavia ja syvällisiä asioita viihteen keinoin, ja tekee sen todella hyvin. Louisan ja Willin tarina tempaa mukaansa alusta lähtien, ja se koskettaa aidosti. Ollakseen viihderomaani kirja on sellaisella tavalla vakava ja kosiskelematon, että sitä lukiessaan tarinaan eläytyy vahvasti, ja hetkittäin huomasin miltei unohtaneeni lukevani kirjaa.” Lue koko blogiarvio.

Tiedot Kerro minulle jotain hyvää -elokuvasta ja mm. elokuvan traileri löytyvät Finnkinon sivuilta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Jojo Moyesin teos Kerro minulle jotain hyvää (Me Before You, Gummerus 2015, suom. Heli Naski) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on alk, 10,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteuttu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.