john_grisham_laiton_lakimies

John Grisham: Laiton lakimies

Viikon kirjamme on bestselleristi John Grishamin dekkari Laiton lakimies. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

John Grisham tunnetaan vetävistä oikeussalidraamoistaan. Hän on toiminut jännityskirjailijana aina 1980-luvun lopulta saakka.

Teoksessa Laiton lakimies roistojen puolustusasianajaja Stephen Rudd saa asiakkaaksi miehen, jota epäillään poliisijohtajan tyttären murhasta. Tapaukseen liittyy salaisuus, joka uhkaa olla liikaa laittomallekin lakimiehelle: se uhkaa hänen arvomaailmaansa ja jopa henkeään.

Jos John Grisham ei vielä ole tuttu, hänen elämäänsä ja teoksiinsa voi tutustua kirjailijan kotisivuilla osoitteessa jgrishman.com.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

John Grishamin Laiton lakimies (WSOY 2017, suom. Jorma-Veikko Sappinen) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Tutustu myös John Grishamin juuri ilmestyneeseen teokseen Ilmiantaja Lukulampun kaupassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.