john_green_kilpikonnan_kuorella

John Green: Kilpikonnan kuorella

Viikon kirjamme on bestselleristi-nuortenkirjailijan, John Greenin, uusi romaani Kilpikonnan kuorella. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

John Greenin vetävästi kirjoitetut mutta koskettavat nuortenromaanit ovat olleet suomalaislukijoidenkin suosiossa aina Tähtiin kirjoitettu virhe -teoksesta lähtien.

Uutuusteos Kilpikonnan kuorella kertoo pakko-oireista, ystävyydestä ja rakkaudesta, muun muassa. Kirjaesittelyn mukaan: ”16-vuotias Aza alkaa selvittää kadonneen miljonääri Russell Pickettin mysteeriä vastahakoisesti. Luvattu sadan tuhannen dollarin palkkio ja parhaan ystävän innostus vetävät Azan kuitenkin mukaan tutkimuksiin. Vetovoimaa löytyy myös miljonäärin pojasta Davisista, jonka Aza on joskus kauan sitten tuntenut.  Aza tekee parhaansa. Hän haluaa olla kiltti tytär, uskollinen ystävä, hyvä oppilas, jopa taitava etsivä, samalla kun yrittää elää pakkomielteisten ajatustensa yhä pahenevassa syöksykierteessä.”

Bibbidi Bobbidi Book -blogissa sanotaan: ”John Green on kyllä ihmeellinen kirjailija. Hän osaa mitä ilmeisimmin tavoittaa kirjoillaan kohdeyleisönsä eli nuoret lukijat, mutta kietoo tarinoidensa pyörteisiin myös meidät tästä lokerosta jo ulos kasvaneet.” Lue koko bloggaus John Greenistä ja Kilpikonnan kuorella -kirjasta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

John Greenin Kilpikonnan kuorella (WSOY 2017, suom. Helene Bützow) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 15,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on  7 h 39 min, lukija on Anna Saksman.  Tutustu ja osta täällä. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 21,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voit tilata myös lahjansaajan osoitteeseeen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.