johanna_valkama_itameren_auri

Johanna Valkama: Itämeren Auri

Viikon kirjamme on Johanna Valkaman Itämeren Auri. Rautakaudelle sijoittuva romaani kertoo suomalaisen parantajaneidon ja viikinkimiehen rakkaustarinan. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku.

 

Johanna Valkaman esikoisteoksen päähenkilö on romaanin nimen mukaisesti Auri. Auri on Hämeessä asuva nuori parantaja, jonka elämä muuttuu, kun parannettavaksi sattuu komea muukalainen Haakon. Kuka ja mikä Haakon todellisuudessa on? Itämeren Auri aloittaa romanttisen historiallisten romaanien sarjan. Juonenkulun ja henkilöhahmojen ohella teosta on kiitetty suorastaan taianomaisesta suomalaisen luonnon kuvauksesta.

Valkama kertoo teoksestaaan Seutu-Sanomien haastattelussa. Hän halusi sijoittaa romaaninsa nimenomaan Hämeeseen – ja historiaan:

– Menneisyys on pakopaikka nykyisyydestä ja toisaalta edustaa aikaa, jolloin ihminen oli lähempänä luontoa – ja muinaisuudessa aivan sen armoilla.

Lue koko haastattelu. Myös Lukulamppu on haastatellut Johanna Valkamaa. Valkama kertoo pitävänsä erityisesti kirjoista, joissa on kiehtova tunnelma. Lue haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Johanna Valkaman Itämeren Auri (Otava 2016) on saatavana e-kirjana sekä painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 10,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 6,90 € 21.5.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 10,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.