johanna_hulkko_geoetsivät_ja_muinaishaudan_salaisuudet

Johanna Hulkko: Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus

Viikon äänikirjamme on Johanna Hulkon Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus. Alakouluikäisille sopiva Geoetsivät-sarja tarjoaa huumoria ja seikkailuja. Kuuntele äänikirjan alku! Teos on saatavana myös e-kirjana, ja Geoetsivät-sarjaa myydään myös painettuina.

 

Kuten teoksen nimi viittaa, Johanna Hulkon Geoetsivät-sarja johdattaa geokätköilyn maailmaan. Alakouluikäisille suunnatun Geoetsivät-sarjan ensimmäinen osa Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus (2013) on saanut Arvid Lydecken -palkinnon. Seuraava osa, Geoetsivät ja vaeltava aave (2013) taas oli Lasten oman LukuVarkaus-palkinnon ehdokkaana vuonna 2014.

Teoksessa Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus Geoetsivät päätyvät poliisi Patterisen kannoilla paikalliselle muinaishaudalle, jossa on käynyt kutsumattomia vieraita. Paikkoja on pengottu, roskia heitelty ja kiviä jopa varastettu. Poliisit epäilevät tihutyöstä tietysti nuorisoa, ja etenkin pahamaineista mopojengiä. Raparperi ja Geoetsivät aloittavat kuitenkin omat tutkimuksensa. Ykkösepäillyksi nousee omituinen, imelä Yrjö, joka on luksustaloja hauta-alueelle mielivän hankkeen puuhamies.

Kirjavinkit-sivuston arviossa kirjaa suositellaan erityisesti juuri lukemaan oppineille koululaisille. Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Johanna Hulkon Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus (Karisto 2014, äänikirja 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 22,90 €. Kirjan pituus on 1 h 44 min ja lukijana on Johanna Hulkko itse. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 14,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Myös sarjan aiemmat osat ilmestyneet e- ja äänikirjoina. Tutustu täällä.

Painetun teoksen hinta on 18,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Tutustu myös muuhun Johanna Hulkon tuotantoon Lukulampun kaupassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.