johanna_hulkko_geoetsivät_autiolla_saarella

Johanna Hulkko: Geoetsivät autiolla saarella

Viikon äänikirjamme on Johanna Hulkon suositun Geoetsivät-sarjan osa Geoetsivät autiolla saarella. Mökkimysteeriä ratkova hauska tarina sopii kesäkuunneltavaksi. Kirja on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi!
Johanna Hulkon Geoetsivät on alakouluikäisille suunnattu kirjasarja, joka yhdistää seikkailukertomukset ja geokätköilyn.

Tällä kertaa geoetsivät selvittävät tapausta, jossa lähiseudun kesämökkeihin on murtauduttu. Kirjassa törmätään myös myymälävarkauteen ja jännittävään yöretkeen saaressa. Miten päästä takaisin rannikolle ilman venettä?

Johanna Hulkko on kirjailija ja kirjoittamisen ohjaaja. Tutustu Johanna Hulkon kotisivuihin. 61°23°-sivusto on haastatellut Hulkkoa pitkästi juuri Geoetsivät-sarjasta. Haastattelussa Hulkko kertoo, että kirjojen idea on kummunnut hänen omasta geokätköilyharrastuksestaan. Lue Johanna Hulkon haastattelu ja tutustu kirjoihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

Johanna Hulkon Geoetsivät autiolla saarella (Karisto 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 3,90 € 30.6.2017 saakka. Kirjan pituus on 1 h 59 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 3,90 € 30.6.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 12,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Kaupassamme on myynnissä myös CD-äänikirja hintaan 21,50 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.