joel_haahtela_mistä_maailmat_alkavat

Joel Haahtela: Mistä maailmat alkavat

Viikon kirjamme on Joel Haahtelan Mistä maailmat alkavat. Taidepiireistä kertova romaani on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue e-kirjan alku.

 

Joel Haahtela tunnetaan kauniista kielenkäytöstä ja surumielisistä sekä pohdiskelevista teksteistä. Uusimmassa romaanissaan Mistä maailmat alkavat hän kysyy, kuinka olla uskollinen itselleen ja rakastaa.

Romaanin päähenkilö on Visa, nuori taiteesta innostuva poika. Haahtela johdattaa eri vuosikymmenien taidepiireihin Visan ja tämän ystävän Tapion kautta. Taiteen tekemisen ja olemuksen lisäksi teos pohtii onnellisuutta.

Helsingin Sanomien arviossa kehutaan Haahtelan luomia tuokiokuvia. Aino Frilander kirjoittaa: ”Visan tarina on hurmaava, joskin samankaltainen kuin monet muut romanttis-nostalgiset taiteilijatarinat: Rahaa on vähän, rakkautta vähän enemmän ja oma polku on löydettävä. Haahtelaksi romaanin tunnistaa melankolisesta yleissävystä, nostalgiasta, taiteilijanimien pudottelusta ja kiteytetyistä elämänviisauksista.” Lue koko arvio.  Kirjasta kirjaan -blogissa teosta on luonnehdittu lempeäksi taiteilijaromaaniksi. Lue blogiarvio.

Lue Lukulampussa aiemmin ilmestynyt artikkeli Lukupiirissä Joel Haahtelan kanssa.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Joel Haahtelan Mistä maailmat alkavat (Otava 2017) on saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 29 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on totutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 22,50 € Elisa Kirjassa; 28.2.2017 saakka teos on saatavana hintaan 14,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. E-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.