joakim_zander_lähiö

Joakim Zander: Lähiö

Viikon äänikirja on ajankohtainen trilleri, Joakim Zanderin teos Lähiö. Se on saatavana e- ja äänikirjana sekä painettuna. Kuuntele kirjan alku!

 

Yasmine ja Fadi pakenevat lapsina Syyriasta. Uusi elämä Ruotsissa on vaikeaa erityisesti Fadille, ja kun hän joutuu vaikeuksiin, ottaa Yasmine syyt niskoilleen ja muuttaa maasta. Yasmine pärjää New Yorkissa, mutta yksin jäänyt Fadi radikalisoituu. Klara Walldéen taas yrittää toipua Lontoossa Uimarin tapahtumista, kun outoja alkaa tapahtua: tietokone varastetaan ja kollega kuolee metrojunan alle. Jäljet johtavat Tukholmaan, jonka lähiöissä kytee kapina. Sinne palaa myös Yasmine etsimään kadonnutta veljeään.

Lähiötä on kuvattu ajankohtaiseksi tarinaksi terrorismista, Ruotsin lähiöistä ja kaiken takana vaikuttavasta rahasta.

Tutustu teokseen

Maaginen realismi -blogin pitäjä ei pidä Lähiötä aivan yhtä onnistuneena kuin Joakim Zanderin esikoista, Uimaria, teossarjan itsenäistä aloitusosaa. Hän kehuu  Zanderia ja dekkaristeja ylipäätään ajankohtaisuudesta: ”Vaikka Lähiössä on puutteensa, Joakim Zander on silti erinomaisesti ajassaan kiinni, sillä terrorismi on varmasti dekkareiden seuraava suuri trendi.”  Lue koko blogiarvio.

Hemulin kirjahylly -blogissa kiitetään muun muassa teoksen sisarusrakkauden kuvausta ja vaikuttavuutta: ”Kirjassa on pelottavaa se, että se voisi olla totta, voisi tapahtua missä vaan. Ihmisten rahan- ja vallanhimo on universaali ilmiö, ja heikompiosaisten hyväksikäyttö saa aina uusia muotoja. Tässä kovassa maailmassa on erotuttava ollakseen joku, ollakseen jotain muuta kuin ei-kukaan, ei-mikään.” Lue koko blogiarvio.

Kodin Kuvalehden Kirjosieppo-blogissa taas kiitetään kirjan asennetta:”… ainakin se yrittää kertoa jotain maailmasta eikä vain järkyttää lukijaa. Sitä on pakko arvostaa tässä someraivomaailmassa.” Lue koko blogiarvio.

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Joakim Zanderin teos Lähiö (Orten, Tammi 2016, suom. Maija Kauhanen, äänikirjan kertoja Jukka Pitkänen) on saatavana äänikirjana, e-kirjana sekä painettuna teoksena.

Äänikirjan pituus on 14 h 50 min. Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 19,90 €, mutta teos on saatavana etuhintaan 12,90 € aina 14.8.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 15,90 €, mutta teos on saatavana hintaan 9,90 € aina 14.8.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu siihen ja Zanderin esikoisromaaniin Uimari täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.