jo_nesbo_pelastaako_tohtori_proktori_joulun

Jo Nesbø: Pelastaako tohtori Proktori joulun?

Viikon äänikirjamme on Jo Nesbøn lastenromaani Pelastaako tohtori Proktori joulun? Koko perhettä viihdyttävä äänikirja sopii vaikkapa jouluisen automatkan viihdykkeeksi. Kirja on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Jo Nesbø tunnetaan dekkareistaan, mutta myös hänen kirjoittamansa tohtori Proktori -lastenromaanit ovat hyvin suosittuja ympäri maailman.

Pelastaako tohtori Proktori joulun? -kirjassa joulu on uhattuna, koska rikas tavaratalonomistaja, herra Traani, on ostanut oikeudet jouluun. Kun tohtori Proktori alkaa selvittää asiaa, käy ilmi esimerkiksi, että soppaan on sekaantunut myös norjalaisille kimpaantunut Suomen presidentti. Tohtori Proktorin tehtävä on estää, ettei joulusta tule vain tiettyjen rikkaiden piirien etuoikeus.

Kirjan tyyliä ja tarinaa on esitelty Mamma lukee -blogissa. Käy selväksi, että kirjasta ei puutuu yksityiskohtia ja hulvattomia keksintöjä. Nimittäin: ” Nyt joulupukki pitää saada uudestaan innostumaan joulusta, mutta miten? Tarvitaan aikasaippuaa, pierupulveria, vampyyrikirahvia, atomifissiomoottoria ja tietenkin joulupukin lentäviä jettiporoja, ympäri maailmaa asuvia joulupukin lapsia ja etenkin Älliä.” Lue koko blogikirjoitus.

Katso kirjan traileri:

Kuuntele äänikirjan alku

Jo Nesbøn Pelastaako tohtori Proktori joulun? (Kan doktor Proktor redde jula?, WSOY 2017, suom. Kati Valli) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 31.12.2018 saakka. Kirjan pituus on 5 t 8 min, lukija on Mikko Kivinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 7,90 € 31.12.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Painetun teoksen hinta on 17,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.