jo_nesbo_lumiukko

Jo Nesbø: Lumiukko

Viikon kirjamme on suosikkidekkaristi Jo Nesbøn Lumiukko. Marraskuiseen Osloon sijoittuva mysteeriromaani on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku tai kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

Sinä päivänä satoi ensilumi. Kello oli yksitoista aamupäivällä, kun värittömältä taivaalta alkoi täysin varoittamatta putoilla valtavia hiutaleita, jotka avaruudesta laskeutuvan valkoisen armadan lailla peittivät alleen Romeriken pellot, pihat ja puutarhat. (kirjan alku)

Jo Nesbø on Norjan suosituimpia ja kansainvälisestikin tunnetuimpia kirjailijoita. Hänen ensimmäisen Harry Hole -teoksensa ilmestyi Norjassa jo vuonna 1997, suomeksi se julkaistiin nimellä Lepakkomies vuonna 2001.

Lumiukko alkaa, kun ensilumi sataa ja eräälle pihalle ilmestyy lumiukko, jonka tekijää ei tiedetä. Harry Hole on saanut nimettömän kirjeen, jonka allekirjoittaja on ”Lumiukko”. Hän huomaa, että aina kun ensilumi on satanut, naimisissa olevia naisia on kadonnut… Samaan aikaan eräs nainen pakenee lumessa silmittömästi. Jännittävä kirja on ajankohtainen myös Lumiukko-elokuvan myötä. Katso elokuvan traileri Episodin sivuilla.

Lue Wikipedia-artikkeli Nesbøsta.
Jo Nesbøn kirjailijasivuilla kerrotaan Nesbøn teoksista ja myös Lumiukko / The Snowman -elokuvasta .
Lue myös Aamulehden haastattelu Voiko Harry Holelle käydä hyvin? Jo Nesbø tietää jo, miten huippusuosittu dekkarisarja päättyy.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Jo Nesbøn Lumiukko (Snømannen, Johnny Kniga 2008, 1, painos, suom. Outi Menna) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 4,90 € 31.10.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 4,90 € 31.10.2017 saakka. Kirjan pituus on 18 h 31 min, lukija on Jukka Pitkänen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 14,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Kirjasta on myös ilmestynyt leffapainos, joka on saatavana hintaan 15,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.